IntersECCions

IntersECCions a l'Escola Bernat Metge

L’Escola Bernat Metge entén l’acció educativa com un procés de construcció en què l’alumnat ha de ser protagonista del seu aprenentatge i ha d’aconseguir desenvolupar les seves capacitats i assolir competències bàsiques. Treballa fent tallers, racons, projectes a tots els nivells i activitats de suport per atendre la diversitat i oferir una atenció més individualitzada. També desenvolupa programes i projectes per consolidar una formació integral.

A IntersECCions, aquest curs 2019-2020 desplega el Projecte Auxiliars de conversa a l'Escola Bernat Metge i participa de l’Entorn d’Aprenentatge Auxiliars de Conversa, desplega el Projecte en xarxa Petits Contes i participa de l’Entorn d’aprenentatge Coordinació Petits Contes, desplega conjuntament amb altres comunitats el Projecte Cantata i participa de l’Entorn d’aprenentatge Xarxa d'Especialistes de Música del Prat i també participa de l’Entorn d'Aprenentatge Investiguem, Inventem.

En el curs 2018-2019 col·labora activament en el Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès, al Projecte Petits Contes, al Projecte en xarxa Investigem, inventem per ser sostenibles, al Projecte en xarxa Spring Festival, al Entorn d'aprenentatge Auxiliars de Conversa, a l'Entorn d'aprenentatge Formació AICLE, a l'Entorn d'aprenentatge Grup de treball Projecte Investiguem,inventem per ser sostenible i l'Entorn d'aprenentatge Spring Festival.

En el curs 2017-2018 participa a l'Entorn d'aprenentatge mestres de música, el Laboratori English Lab i el Laboratori científic, tècnic i digital. 

Accions