Acostar l’anglès a tota la ciutadania al llarg i ample de la vida de les persones. Impulsar projectes a tota la ciutat proposant aprenentatges vivencials i significatius a partir de la conversa i la pràctica d’aquesta llengua. Connectar els interessos propis amb el coneixement d’altres cultures i realitats socials obrint la ciutat del Prat al món.

Projecte que implica centres educatius i equipaments culturals fent de la conversa en anglès una oportunitat d’aprenentatge per a tota la ciutadania. Amb la presència continuada dels i les auxiliars de conversa en aquests espais, s’aprèn escoltant i gaudint amb persones nadiues de parla anglesa i, alhora, docents i educadors coneixen noves metodologies per treballar aquest idioma. Iniciat el curs 2017-18, el projecte té associat l’entorn d’aprenentatge Auxiliars de conversa. Es desplega a totes les escoles i instituts públics de la ciutat i a 3 centres culturals.

> Consulta el projecte Auxiliars de conversa del curs 2023-2024!

Per la primavera, els centres educatius i culturals implicats al projecte Auxiliars de Conversa organitzen diverses activitats per celebrar amb la ciutat la pràctica de la llengua anglesa.

Accedeix mitjançant aquest enllaç a totes les edicions celebrades. 

Totes les accions

NOVA CERCA

Projecte Auxiliars de Conversa (curs 22-23)

Auxiliars de conversa procedents de diferents països de parla anglesa s'incorporen a centres educatius i...