IntersECCions

IntersECCions a l'Escola Joan Maragall

L’Escola Joan Maragall és propera, acollidora, tothom hi té cabuda. Escola pública, laica i catalana, d’una sola línia (excepte en els nivells de P5 i 2n de Primària, que tenen dues classes). Els valors que considera cabdals i que promou són la democràcia, la tolerància, la igualtat d’oportunitats, el respecte, la solidaritat i la participació. L'Escola està adscrita a l’Institut Salvador Dalí.

A IntersECCions, aquest curs 2018-2019 col·labora activament al Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès, al Projecte Entretradis, al Projecte LECXIT, al Projecte Teatre a l'Escola, a l'Entorn d'aprenentatge Grup de seguiment Projecte Auxiliars de Conversa, a l'Entorn d'aprenentatge Formació AICLE, a l'Entorn d'aprenentatge Grup de treball Entreinstruments i a l'Entorn d'aprenentatge Grup de treball Projectes de Teatre

El curs 2017-2018 participa en quatre projectes dels àmbits d'impuls de l'anglès, de lectura i d'educació en les arts: el Projecte d'Auxiliars de Conversa d'Anglès, el projecte de Teatre a l'Escola, el Projecte Entretradis i el Projecte LECXIT. Forma part de quatre entorns d'aprenentatge de l'àmbit d'impuls de l'anglès i d'educació en les arts: l'Entorn d'aprenentatge Language Assistants, l'Entorn d'aprenentatge CLIL, l'Entorn d'aprenentatge Entreinstruments i l'Entorn d'aprenentatge de mestres de música. Finalment també col·labora amb el Laboratori La Nau.

Accions

Entorn d’Aprenentatge Xarxa d'Especialistes de Música del Prat

L'Entorn d'Aprenentatge mestres de música neix el curs 2015-2016 com espai per compartir i intercanviar projectes entre professionals de l'àrea de música de primària dels diferents centres educatius d'educatius del Prat amb professionals de l'Escola d'Arts en Viu.