IntersECCions

IntersECCions a l'Escola Joan Maragall

L’Escola Joan Maragall és propera, acollidora, tothom hi té cabuda. Escola pública, laica i catalana, d’una sola línia (excepte en els nivells de P5 i 2n de Primària, que tenen dues classes). Els valors que considera cabdals i que promou són la democràcia, la tolerància, la igualtat d’oportunitats, el respecte, la solidaritat i la participació. L'Escola està adscrita a l’Institut Salvador Dalí.

A IntersECCions, aquest curs 2019-2020 desplega el Projecte Auxiliars de Conversa a l'Escola Joan Maragall i participa de l’Entorn d’Aprenentatge Auxiliars de Conversa, desplega el Projecte de Teatre a l’Escola Joan Maragall i participa de l’Entorn d'aprenentatge Teatre, desplega el Projecte EntreTradis a l’Escola Joan Maragall i participa de l’Entorn d’Aprenentatge EntreInstruments, desplega el Projecte LECXIT a l'Escola Joan Maragall i desplega conjuntament amb altres comunitats el Projecte Cantata i participa de l’Entorn d’aprenentatge Xarxa d'Especialistes de Música del Prat.

El curs 2018-2019 col·labora activament al Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès, al Projecte Entretradis, al Projecte LECXIT, al Projecte Teatre a l'Escola, a l'Entorn d'aprenentatge Grup de seguiment Projecte Auxiliars de Conversa, a l'Entorn d'aprenentatge Formació AICLE, a l'Entorn d'aprenentatge Grup de treball Entreinstruments i a l'Entorn d'aprenentatge Grup de treball Projectes de Teatre

El curs 2017-2018 participa en quatre projectes dels àmbits d'impuls de l'anglès, de lectura i d'educació en les arts: el Projecte d'Auxiliars de Conversa d'Anglès, el projecte de Teatre a l'Escola, el Projecte Entretradis i el Projecte LECXIT. Forma part de quatre entorns d'aprenentatge de l'àmbit d'impuls de l'anglès i d'educació en les arts: l'Entorn d'aprenentatge Language Assistants, l'Entorn d'aprenentatge CLIL, l'Entorn d'aprenentatge Entreinstruments i l'Entorn d'aprenentatge de mestres de música. Finalment també col·labora amb el Laboratori La Nau.

Escola Joan Maragall ha desplegat i participat en les següents accions: