El projecte Entreinstruments democratitza l’accés de l’alumnat de primària a la pràctica d’instruments de vent, corda o d’arrels populars partint del gaudi i l’experiència de tocar. Es desenvolupa gràcies al treball col·laboratiu entre docents de L’Escola d’Arts en Viu i les mestres de música dels centres participants.

El projecte promou la pràctica instrumental grupal per desenvolupar una experiència artística i creativa rica, treballant habilitats socials i intrapersonals, tot fomentant  l’aprenentatge competencial transversal i la cooperació.

Neix el curs 2014-15 i forma part del programa Interseccions des del curs 2017-18. S'adreça a l’alumnat de primària de 3r a 6è i dura tot el curs. Impulsat per L’Escola d’Arts en Viu, el projecte es realitza a quatre escoles (escola Sant Jaume, escola Jacint Verdaguer, escola Joan Maragall i institut-escola Pepa Colomer).

Els diversos centres que hi participen ho fan en l’Entrecordes (violí, viola, violoncel, ukelele, contrabaix...), l’Entrevents (clarinet, trombó, trompeta, flauta travessera, saxo...) o l’Entretradis, que se centra en la música tradicional (gralla, flabiol, acordió, percussió...).

Altres accions relacionades

Projecte d'arts en viu a la secundària

Alumnat de 1r i/o 2n d’ESO, amb l’acompanyament de l’Escola d’Arts en Viu i l’equip docent dels instituts, treballa...

BUSCADOR D'ACCIONS