IntersECCions

Temes: IntersECCions
IntersECCions a la Biblioteca Antonio Martín

La Biblioteca Antonio Martín depèn de l’Ajuntament del Prat de Llobregat, que la gestiona en conveni amb la Diputació de Barcelona. Ofereix als usuaris els serveis d’una biblioteca central de darrera generació: lliure accés a un fons documental que assolirà en els propers anys els 100.000 documents, activitats de foment de la lectura mitjançant animació cultural i activitats diverses, préstec, formació i ajut a l’autoaprenentatge dels usuaris, bústia de retorn de préstec, serveis d’Internet, fotocòpies, ofimàtica, escàner, etc.

A IntersECCions, aquest curs 2018-2019 col·labora activament al Projecte LECXIT, al Projecte en xarxa Converses Literàries,al Projecte Auxiliar de Conversa d'Anglès,  a l'Entorn d'aprenentatge Grup de coordinació Conversa Literària, a l'Entorn d'aprenentatge Grup de treball Projecte Conversa Literària i a l'Entorn d'aprenentatge Conversa Literària a les aules. 

En el curs 2017-2018 participa al Laboratori de lectura i al Projecte LECXIT.

Accions

Entorn d'Aprenentatge Coordinació Projecte Investiguem, Inventem: La Ciència del Vol

L’Entorn d’Aprenentatge Investiguem, Inventem neix el curs 2018-2019 i sorgeix arran el laboratori científic, tècnic i digital del curs 2017-2018 com un espai de coaprenentatge, reflexió i coordinació entre tots els centres educatius, equipaments culturals i altres comunitats implicades en els projectes científics, tècnics i digitals que es despleguen col·laborativament i en xarxa. 

Entorn d'Aprenentatge Dinamització Lectora 0-6

L’entorn d’aprenentatge Converses literàries a les aules neix el curs 2018-2019 com espai de formació especialitzada per a docents de tots els centres implicats en el projecte Converses Literàries sorgit  en el marc del Laboratori de Lectura del curs 2017-2018.

Projecte en xarxa Converses Literàries

El projecte Converses Literàries sorgeix del Laboratori de Lectura desenvolupat durant el curs 2017-2018 en el qual diferents agents educatius i culturals vinculats a l'àmbit de la lectura...