50a Fira Avícola

A la Fira Avícola del Prat, podràs tastar els millors productes de la terra reconeguts i de qualitat, com són el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat. I si t’agraden, també podràs comprar-ne per cuinar-los a casa!

 

El Pota Blava té unes propietats culinàries úniques i un sabor i intens. A la fira, també podràs descobrir com es cria: de manera tradicional, a l’aire lliure i amb una alimentació natural.

Tot això, en l’entorn de l’emblemàtica Granja de La Ricarda, amb un ampli espai de prop de 19.000 m2 per a expositors de tota mena. Hi trobareu des de tradicionals productes agrícoles fins a restauradors i comerciants.

A més, en el mateix espai, podràs gaudir d’activitats infantils i familiars o descobrir a què es dediquen les entitats i associacions del Prat o el valor que aporta al turisme i al territori. 

DATES I HORARIS

FIRA AVÍCOLA

Divendres 1, de 19:00 a 21:00h

Dissabte 2, de 10:00 a 22:00h 

Diumenge 3, 10:00 a 21:00h 

 

MOSTRA D'ENTITATS

Mateix horari que Fira Avícola però tancat de 14:30 fins a 16:00h

 

ESPAI GASTRONÒMIC

Divendres 1, de 19:00 a 22:00h

Dissabte 2, de 12:00 a 22:00h

Diumenge 3, de 12:00 a 21:30h

 

FIRA DE VINS

Divendres 1, de 18:00 a 22:00h

Dissabte 2, de 12:00 a 22:00h

Diumenge 3, de 12:00 21:30h

 

Sol·licitud per a la reserva d'espai a la Mostra Comercial 

Bases de la Mostra Comercial

Sol·licitud per a la reserva d'espai a la Fira Artesanal 

Bases de la Fira Artesanal

Newsletter

 

Amb motiu de la 50a Fira Avícola de la Raça Prat  que tindrà lloc els dies 1, 2 i 3  de desembre,  us informem que el procediment administratiu per poder sol·licitar i reservar un espai, estarà disponible  a la Seu electrònica des del dia 8 de setembre fins el 15 de novembre.

 

Els expositors que han participat en anteriors edicions tindran prioritat per fer la reserva d’espai fins al dia 31 d’octubre màxim, si presenten tota la documentació requerida per la tramitació de l’expedient de contractació d’espai. Una vegada  presentada tota  s’enviarà la notificació de pagament.

Nota: Cal llegir primer les bases de participació abans d’omplir la sol·licitud i  adjuntar la documentació.

També l’oficina de Fira resta a disposició per a qualsevol consulta sobre els espais i materials a contractat.

Centre de Promoció Econòmica. Oficina de Fira

93 478 68 78 - ext 5633

 

Es posa  a disposició el telèfon de suport OIAC360 en cas de dubte ,per facilitar la tramesa a través de la Seu Electrònica l’enviament de la sol·licitud i adjuntar  la documentació. Telèfon : 93 595 44 14

Dates: 1, 2, 3 de desembre de 2023

  1. Trobaràs productes Km 0 de màxima qualitat, des de l’exclusiu pollastre Pota Blava, que només es cria a les granges del Prat, fins a la carxofa i d’altres verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat.  Tant el Pota Blava com la Carxofa Prat compten amb el segell europeu d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP).
  2. Podràs accedir a una àmplia oferta de productes avícoles, agrícoles, ramaders... de gran qualitat i artesanals, tant de comerços locals com d’altres punts del país, amb més de 150 expositors.
  3. Entraràs amb contacte amb productors i professionals del sector de la producció, restauració, economia local i entitats. Som una de les fires avícoles de referència a Catalunya.
  4. Podràs combinar la millor gastronomia (tastant tapes o platets de Pota Blava, l’esmorzar de pagès,  el menú de Fira...), amb un ampli ventall d’activitats culturals i de lleure per gaudir amb família o amics. I també et convidem a conèixer el teixit social del Prat, les seves entitats i associacions, i l’important valor de l’economia social i cooperativa a la comarca.
  5. Qui ve a la fira, hi torna! El 80% dels visitants han repetit.

Expositors:   firacpe@elprat.cat

Centre de Promoció Econòmica. Oficina de Fira

93 478 68 78 - ext 5633

Què hi trobaràs?

Una fira, moltes fires!

Premi Josep Oliva a la cultura i tradició pageses 2023

Volem reconèixer a les persones i entitats del nostre país que treballen per la difusió...

Espai Gastronòmic i Fira de Vins

Espai gastronòmic i de vins a la Fira Avícola

Exposició d'aviram Pota Blava i productes de la terra

Exposició de pollastres, galls, gallines i capons de la raça Prat, els autèntics Pota...