L'Observatori Socioeconòmic  és un espai on es treballa per tal que la ciutadania i els agents socials de la ciutat puguin mantenir-se informats i tenir a l'abast  i actualitzats els principals indicadors socioeconòmics del Prat de Llobregat

La Diagnosi socioeconòmica del Prat de Llobregat és una publicació anual amb dades actualitzades sobre l'activitat econòmica a la ciutat, principalment estructura empresarial i mercat de treball.  La diagnosi socioeconòmica del Prat de Llobregat presenta les variables estadístiques més significatives de la realitat econòmica i social de la nostra ciutat.

Descarrega PDF (pdf - 1360702 bytes)

Descarrega PDF (pdf - 3635996 bytes)

Descarrega PDF (pdf - 3079905 bytes)

Descarrega PDF (pdf - 2261814 bytes)

Descarrega PDF (pdf - 6411966 bytes)

Descarrega PDF (pdf - 12811953 bytes)

Descarrega PDF (pdf - 1772106 bytes)

Descarrega PDF (pdf - 2337555 bytes)

El Projecte “El Perfil de la Ciutat” consisteix en la col·laboració tècnica, metodològica i de recerca d’una sèrie d’Ajuntaments, a través, principalment, dels seus Observatoris Socioeconòmics. Actualment està format per 14 ajuntaments, entre els quals es troba el del Prat de Llobregat.

Aquesta col·laboració que té com a objectiu desenvolupar i aplicar eines, metodologies i indicadors tècnics per a mesurar la qualitat de vida i benestar de les ciutats, és a dir, dels seus ciutadans.

Fruit d’aquesta col.laboració es fa seminaris i jornades, s’edita documents de treball, es fa recerca i, finalment, es publiquen les fitxes que anomenem “perfils”. Fitxes amb els indicadors de qualitat de vida seleccionats. Indicadors que permeten avaluar comparativament la qualitat de vida de cada ciutat, en relació tant a les altres ciutats com en la seva evolució en el temps. Camparatives que han de permetre conèixer millor la realitat de les nostres ciutats i, per tant, gestionar-les millor, fent-hi polítiques més adaptades i que permetin millorar el nivell i qualitat de vida.

Aquest anuari presenta una bateria d'indicadors i compara una sèrie de ciutats mitjanes catalanes, entre les quals El Prat de Llobregat

Aneu a l'anuari