48a Fira Avícola

A la Fira Avícola del Prat, podràs tastar els millors productes de la terra reconeguts i de qualitat, com són el pollastre Pota Blava i la Carxofa Prat. I si t’agraden, també podràs comprar-ne per cuinar-los a casa.

El Pota Blava té unes propietats culinàries úniques i un sabor i intens. A la fira, també podràs descobrir com es cria: de manera tradicional, a l’aire lliure i amb una alimentació natural.

Tot això, en l’entorn de l’emblemàtica Granja de La Ricarda, amb un ampli espai de prop de 19.000 m2 per a expositors de tota mena. Hi trobareu des de tradicionals productes agrícoles fins a restauradors i comerciants.

A més, en el mateix espai, podràs gaudir d’activitats infantils i familiars o descobrir a què es dediquen les entitats i associacions del Prat o el valor que aporta al turisme i al territori. 

  1. Trobaràs productes Km 0 de màxima qualitat, des de l’exclusiu pollastre Pota Blava, que només es cria a les granges del Prat, fins a la carxofa i d’altres verdures del Parc Agrari del Baix Llobregat.  Tant el Pota Blava com la Carxofa Prat compten amb el segell europeu d’Indicació Geogràfica Protegida (IGP).
  2. Podràs accedir a una àmplia oferta de productes avícoles, agrícoles, ramaders... de gran qualitat i artesanals, tant de comerços locals com d’altres punts del país, amb més de 150 expositors.
  3. Entraràs amb contacte amb productors i professionals del sector de la producció, restauració, economia local i entitats. Som una de les fires avícoles de referència a Catalunya.
  4. Podràs combinar la millor gastronomia (tastant tapes o platets de Pota Blava, l’esmorzar de pagès,  el menú de Fira...), amb un ampli ventall d’activitats culturals i de lleure per gaudir amb família o amics. I també et convidem a conèixer el teixit social del Prat, les seves entitats i associacions, i l’important valor de l’economia social i cooperativa a la comarca.
  5. Qui ve a la fira, hi torna! El 80% dels visitants han repetit.

Expositors:   firacpe@elprat.cat

Per a d’altres informacions, contactar amb el departament de Comerç i Turisme de l’Ajuntament del Prat de Llobregat.

Exposició d'aviram Pota Blava i productes de la terra

Exposició de pollastres, galls, gallines i capons de la raça Prat, els autèntics Pota...

Què hi trobaràs?

Una fira, moltes fires!

Mostra Comercial 2021

Mostra de comerç local i sector agroalimentari

Premi Josep Oliva a la cultura i tradició pageses 2021

Volem reconèixer a les persones i entitats del nostre país que treballen per la difusió...