Premi Josep Oliva a la cultura i tradició pageses 2023

Premis Josep Oliva a la cultura i tradició pageses

Amb el Premi "JOSEP OLIVA" A LA CULTURA I  LA TRADICIÓ PAGESES, l'Ajuntament del Prat de Llobregat vol reconèixer a les persones i entitats del nostre país que treballen per la difusió cívica i cultural dels valors de la pagesia, com a referents de sostenibilitat territorial i de transformació social i econòmica en aquests inicis de segle.
 

La denominació del Premi vol ser un reconeixement a un conciutadà pratenc, en Josep Oliva, qui amb la seva trajectòria vital va fer d'aquests valors una manera de treballar la terra i de donar, des de la seva condició de pagès, sentit cívic en la seva aportació a la col·lectivitat.

Contingut del premi: el premi "Josep Oliva" a la cultura i la tradició pageses no té dotació econòmica, sinó que consistirà amb un trofeu dels dissenyats per a la Fira Avícola de la Raça Prat.

Candidatures:  podran presentar-se al premi qualsevol persona física, jurídica, pública o privada que es consideri mereixedora del premi segons l’objecte i finalitat d’aquestes bases.
 

S’haurà de presentar la fitxa annexa emplenada i amb aquesta es podrà adjuntar la documentació complementària que el proposant consideri convenient a l'efecte de proporcionar més informació sobre la proposta. Consultar el document adjunt amb les bases del premi.

DOCUMENTS RELACIONATS

Bases del premi Josep Oliva (pdf - 79920 bytes)

Fitxa Candidatura Premi Josep Oliva (pdf - 28735 bytes)