El Programa SEFED, de formació professional ocupacional, té l’objectiu de formar persones en l'especialitat administrativa a través de la simulació d'empreses com a metodologia d'aprenentatge. 

Fundació Inform i l'empresa simulada SEFED

Media Root

El Programa SEFED El Prat de Llobregat, des del 1990 ofereix formació administrativa amb metodologia de simulació d'empresa, a persones en situació d'atur.  L'alumnat s'integra a l'empresa simulada, que facilita l'aprenentatge i l'entrenament de competències, tasques i processos en el camp de l'administració i la gestió d'empreses.

La formació del programa SEFED està adaptada al Certificat de Professionalitat [ADGD0308] Activitats de Gestió Administrativa (RD 645/2011), amb una durada total de 900 hores, que inclou formació presencial en empresa simulada CARGO PRAT SAS, que ofereix a la xarxa serveis de transport i productes d'embalatge; i pràctiques professionals no laborals en una empresa real.

A qui s'adreça?

Preferentment a treballadors i treballadores en situació d'atur.

Com s'hi pot accedir?

Per inscriure-us  en línia aquípresencialment al Centre de Promoció Econòmica, telèfon 93 478 68 78 ó slo@elprat.cat.

*Per accedir al programa SEFED es requereix com a mínim el títol de Graduat en Educació Secundària Obligatòria o equivalent, en tant que es tracta d’una formació de Certificat de Professionalitat de nivell 2.

Cost del curs

Gratuït.

*Els cursos estan subvencionats pel Fons Social Europeu, el Ministerio de Empleo i Seguridad Social i el Servei d'Ocupació de Catalunya.

On es fa el curs i en quin horari?

Al Centre de Promoció Econòmica, de dilluns a divendres, de 8 a 14 hores.

Per a més informació, envieu un correu electrònic a: arroyo@elprat.cat.

25è Aniversari del programa SEFED

Media Root

Cargo Prat SAS

Cargo Prat SAS  és l'empresa simulada del Programa SEFED El Prat de Llobregat i ofereix a la xarxa serveis de transport de mercaderies i la comercialització de productes d'embalatge, a nivell nacional i internacional.

L'empresa simulada s'estructura en tres àrees: l'àrea comercial, la d'administració comptable i gestió de personal i l'àrea de projectes o formació complementària. Cada àrea pren forma de departament amb llocs de treball definits, que l'alumnat ocupa rotativament, on es desenvolupen les funcions associades per tal d'assolir les competències administratives de cada lloc de treball.

L'activitat empresarial a la xarxa d'empreses simulades facilita la formació d'administratius polivalents, amb una visió global de l'administració d'empreses i amb el valor afegit d'apropar-se al sector del transport.

Estades internacionals

L'alumnat SEFED pot sol.licitar fer una estada de pràctiques administratives en una empresa real de la Unió Europea. El treball en xarxa permet la gestió de programes de mobilitat d'estudiants, durant els quals l'alumnat millora les seves competències lingüístiques i administratives. Actualment, a través del programa Erasmus+, es faciliten estades principalment a Irlanda i Regne Unit.

Pràctiques en empresa

la formació es completa amb 80 hores de pràctiques professionals no laborals en empresa real. Si esteu interessats en acollir alumnes en pràctiques en la vostra empresa, podeu contactar a través del correu arroyo@elprat.cat, per telèfon o presencialment, al Centre de Promoció Econòmica.

El Programa SEFED agraeix la col·laboració i el compromís de les empreses que acullen estudiants de pràctiques.

Adaptació del certificat de professionalitat a la metodologia de la simulació d'empresa

Per saber-ne més

Temes relacionats

Formació ocupacional

Oferim diferents itineraris formatius dirigits especialment a treballadors i treballado...

Formació Professional (Inicial)

Una aposta per la continuïtat formativa i una de les millors vies d'accés al mercat...

Garantia Juvenil

Iniciativa europea per reduir l’atur juvenil a través de l’oferta de treball, pràctique...

Segells de qualitat


Certificació ISO 9001

Subvencionen: