El Pla de formació es publica anualment

Es tracta d'accions formatives dissenyades per la Taula de l'economia social i cooperativa del Prat, amb la col·laboració de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat

Cursos i tallers gratuïts de curta durada adreçats a treballadors d'empreses d'economia social i, en general, a persones interessades a treballar al sector.

Identificar, adquirir o millorar les pròpies competències en el treball en equip. Conèixer les característiques de la comunicació efectiva. Conèixer els diferents tipus de comunicació. Millorar la nostra capacitat de comunicar. Ser més efectius alhora d’expressar-nos. Reconèixer les dimensions i l'impacte dels conflictes en les organitzacions. Diferència entre conflicte i problema. Comprendre el conflicte, saber diagnosticar i prescriure intervencions coherents. Aprendre a afrontar els conflictes amb efectivitat, abordant-los en el moment oportú, reconeixent i gestionant les emocions implicades.

Data:  20 i 27 d'octubre, de 10:00h - 13h. Gratuït

Inscripció a través de l'empresa o entitat d'economia social amb els noms dels treballadors i treballadores participants a la formació al següent enllaç amb les següents dades: Nom, cognom i DNI

On: Centre de Promoció Econòmica  Tel. 934786878 

 

Descarrega PDF (pdf - 157714 bytes)

Amb aquesta proposta es donarà informació als assistents sobre que és una licitació, tipus de licitació, quines son les fases d’una licitació, com presentar-se, que cal complir i com es formalitza un contracte.

És important tenir en compte que, en aquests moments, no tenim llei de contractes del sector públic catalana i que aquesta es troba en tramitació parlamentaria. Si hi haguessin canvis legislatius al respecte, la sessió formativa s’adequaria a nou escenari.

Data:  23 de novembre, de 9:30 a 14 hores. Gratuït

On: Centre de Promoció Econòmica  Tel. 934786878 

Inscripcions on line aquí

Descarrega PDF (pdf - 182456 bytes)

Aquesta proposta formativa pretén cobrir les necessitats reals des de la vessant de la formació en temes com:

  • Emprenedoria col·lectiva
  • Gestió social cooperativa
  • Desenvolupament d'habilitats personals 
  • Gestió empresarial
  • Contractació pública
  • Comunicació

Millorar les competències de les persones que participen del model d'organització cooperatiu i d'aquelles que en volen formar part és un aspecte essencial per a la posada en marxa i la consolidació de les empreses d'economia solidaria.

A qui s'adreça?

A emprenedors i emprenedores socials, socis/sòcies de cooperatives, empreses de d'economia social i cooperativa i d'altres persones interessades en l'economia social i cooperativa.

Com s'hi pot accedir?

Cal inscriure’s prèviament: on line, per correu electrònic economiasocial@elprat.cat, trucant al telèfon 93 478 68 78 o presencialment en Centre de Promoció Econòmica, carrer de les Moreres, 48 –El Prat de Llobregat, en horari de 9:30 a 14:00 h.

Horari dels cursos i lloc d'impartició:

Els cursos s’imparteixen al Centre de Promoció Econòmica. Els horaris dels cursos depenen de la programació.

Els cursos son gratuïts.