El Centre de Promoció Econòmica, com a Centre Local de Serveis a les Empreses, és un punt d'informació sobre serveis i recursos destinats a fomentar la innovació i el creixement empresarial.

En el servei de suport a l'empresa, el teixit empresarial pot rebre informació i assessorament sobre processos innovadors i de millora dels seus productes i serveis, del creixement i la consolidació de l'empresa i de les vendes. L'objectiu és contribuir a generar empreses innovadores i competitives.

Per accedir-hi, podeu demanar cita enviant un correu electrònic a elpratempren@elprat.cat, trucant al telèfon 93 478 68 78 o dirigint-vosl presencialment al Servei de suport a les persones emprenedores i a les empreses del Centre de Promoció Econòmica.

Accelera el Creixement és un programa dirigit a recolzar les empreses amb un potencial de creixement elevat. Està impulsat per la Diputació de Barcelona i la PIMEC.

L'objectiu del programa és enfortir el teixit empresarial i millorar la competitivitat de les empreses. Per fer-ho, proporciona eines per:

  1. Portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors clau d’èxit per al creixement empresarial.
  2. Estructurar un full de ruta.
  3. Materialitzar els projectes amb un acompanyament personalitzat.

El servei s'adreça a empreses amb un mínim de 3 treballadors i treballadores i 5 anys de trajectòria (creades abans del 31/12/2015)  i que disposin d'un centre de decisió a la demarcació de Barcelona. 

Formulari d'inscripció.

Díptic del programa (pdf - 160152 bytes)

L'Agència Innobaix impulsa el creixement de les empreses i dóna suport en processos d'innovació i creació de nous productes i serveis. Ho fa cercant-los partners de valor afegit, ajudant a millorar el seu pla de negoci i facilitant l'accés al finançament públic i privat i a la inversió.

Impulsar i enfortir la capacitat d'innovació de les empreses és la finalitat de l'Agència Innobaix. Per això impulsa programes d'investigació, processos d'innovació i xarxes de col·laboració entre empreses, agents socials, institucions pedagògiques, universitats, administracions i altres entitats.

Secotbcn i l'Ajuntament del Prat col·laboren colze a colze per dur a terme un programa de mentoria i orientació per a empreses i nous projectes d'emprenedoria.

Aquest programa de consolidació empresarial ofereix un servei d'acompanyament i d'assessorament per desenvolupar, consolidar i millorar la competitivitat de les persones emprenedores i de les empreses. A més, també inclou accions de formació conjunta per capacitar els emprenedors i emprenedores i les petites i mitjanes empreses. 

 

Cambres de comerç de Catalunya

Que Cap Empresa Tanqui, es un programa que ofereixen les Cambres de Comerç de Catalunya , posant a disposició de totes aquelles persones emprenedores, autònoms/es  una línia d’assessorament multidisciplinari i gratuït format per més de 200 professionals disposats a atendre al teixit empresarial i econòmic del país.

Si voleu més informació sobre el servei que ofereix la Cambra de Comerç, només heu de seguir aquest enllaç.

Per saber més

Innobaix

Agència per a la innovació del Baix Llobregat

Accelera el Creixement

Programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement

Secotbcn

Voluntariat Sènior d’Orientació Empresarial

Catalunya Emprèn

Portal de creació d'empreses de la Generalitat de Catalunya.

Canal Empresa

Canal d'informació per a la planificació i posada en marxa d'un negoci.

Temes relacionats

Ajuts a la contractació

Oferta d’ajuts a empreses i entitats del Prat per a la contractació de persones en...

Empreses que busquen personal

Servei d’intermediació que col•labora amb les empreses, facilitant la difusió de les...

Pràctiques en empreses

Suport a l’empresa en l’oferta de pràctiques no laborals i en la recerca de perfils.

Formació empresarial

Accions formatives per a la capacitació en gestió empresarial.

Servei de lloguer d'espais

Cessió d’espais per a empreses i entitats.

Zones d'activitat econòmica

Mapa i característiques de les diferents zones d’activitat econòmica del municipi.

Reempresa - El traspàs d’un negoci

Servei d’assessorament adreçat a les persones que intervenen en el procés de traspàs d...