El Centre de Promoció Econòmica, com a Centre Local de Serveis a les Empreses, és un punt d'informació sobre serveis i recursos destinats a fomentar la innovació i el creixement empresarial.

En el servei de suport a l'empresa, el teixit empresarial pot rebre informació i assessorament sobre processos innovadors i de millora dels seus productes i serveis, del creixement i la consolidació de l'empresa i de les vendes. L'objectiu és contribuir a generar empreses innovadores i competitives.

Per accedir-hi, podeu demanar cita enviant un correu electrònic a elpratempren@elprat.cat, trucant al telèfon 93 478 68 78 o dirigint-vosl presencialment al Servei de suport a les persones emprenedores i a les empreses del Centre de Promoció Econòmica.

L'Agència Innobaix impulsa el creixement de les empreses i dóna suport en processos d'innovació i creació de nous productes i serveis. Ho fa cercant-los partners de valor afegit, ajudant a millorar el seu pla de negoci i facilitant l'accés al finançament públic i privat i a la inversió.

Impulsar i enfortir la capacitat d'innovació de les empreses és la finalitat de l'Agència Innobaix. Per això impulsa programes d'investigació, processos d'innovació i xarxes de col·laboració entre empreses, agents socials, institucions pedagògiques, universitats, administracions i altres entitats.

Accelera el Creixement és un programa dirigit a recolzar les empreses amb un potencial de creixement elevat. Està impulsat per la Diputació de Barcelona i la PIMEC.

L'objectiu del programa és enfortir el teixit empresarial i millorar la competitivitat de les empreses. Per fer-ho, proporciona eines per:

  1. Portar a terme una reflexió estratègica i identificar els factors clau de l'èxit empresarial.
  2. Estructurar un full de ruta per al creixement de l'empresa.
  3. Recolzar els projectes de creixement per tal que es puguin materialitzar.
  4. Empreses amb voluntat d'invertir en el propi creixement

El servei s'adreça a empreses amb un mínim de 3 treballadors i treballadores i 5 anys de trajectòria (creades abans del 31/12/2014)  i que disposin d'un centre de decisió a la demarcació de Barcelona. 

díptic i full de participació (pdf - 907538 bytes)

Secotbcn i l'Ajuntament del Prat col·laboren colze a colze per dur a terme un programa de mentoria i orientació per a empreses i nous projectes d'emprenedoria.

Aquest programa de consolidació empresarial ofereix un servei d'acompanyament i d'assessorament per desenvolupar, consolidar i millorar la competitivitat de les persones emprenedores i de les empreses. A més, també inclou accions de formació conjunta per capacitar els emprenedors i emprenedores i les petites i mitjanes empreses. 

Per saber més

Innobaix

Agència per a la innovació del Baix Llobregat

Accelera el Creixement

Programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement

Secotbcn

Voluntariat Sènior d’Orientació Empresarial

Catalunya Emprèn

Portal de creació d'empreses de la Generalitat de Catalunya.

Canal Empresa

Canal d'informació per a la planificació i posada en marxa d'un negoci.

Temes relacionats

Ajuts a la contractació

Oferta d’ajuts a empreses i entitats del Prat per a la contractació de persones en...

Empreses que busquen personal

Servei d'intermediació entre l'oferta i la demanda.

Pràctiques en empreses

Suport a l’empresa en l’oferta de pràctiques no laborals i en la recerca de perfils.

Formació empresarial

Accions formatives per a la capacitació en gestió empresarial.

Servei de lloguer d'espais

Cessió d’espais per a empreses i entitats.

Zones d'activitat econòmica

Mapa i característiques de les diferents zones d’activitat econòmica del municipi.

Reempresa - El traspàs d’un negoci

Servei d’assessorament adreçat a les persones que intervenen en el procés de traspàs d...