En aquest espai les empreses del municipi poden compartir i intercanviar experiències sobre la seva empresa, els projectes que es porten a terme, bones pràctiques i altra informació d'interès per al teixit empresarial.

Mail Boxes ETC i Saó Prat col·laboren en la inserció laboral de joves

L'empresa Mail Boxes ETC i l'associació Saó Prat han signat un conveni per col·laborar en projectes d’acompanyament a la inserció laboral de joves. Durant 2016 Mail Boxes acollirà usuaris de Saó Prat per tal que adquireixin les competències que requereixen diferents llocs de treball a l'empresa.
Gràcies a aquest conveni, que s'emmarca en el programa Garantia Juvenil, deu joves del Prat estaran en contacte amb la realitat laboral: conviuran amb els professionals de Mail Boxes per conèixer els diferents llocs de treball i les actituds adequades per generar i mantenir un bon clima laboral.
Saó Prat, entitat sense afany de lucre, fa més de deu anys que treballa al Prat per generar oportunitats i afavorir la inclusió social de les persones que es troben en situació de vulnerabilitat o risc d’exclusió social. 
Durant 2015 més de 70 persones van trobar feina a través d’Enter, el programa d’Acompanyament a la Inserció que duu a terme Saó Prat. Aquesta iniciativa proporciona ajuda i orientació als joves i adults perquè defineixin i es comprometin amb un itinerari propi d'inserció laboral, com a via facilitadora de la seva integració social i laboral.

Avinguda del Canal, 110
Tel. 93 479 23 78
www.saoprat.net

Mail Boxes ETC, una franquícia que és líder mundial en servei d’enviaments, comunicació i ajuda a les activitats empresarials, aposta per incorporar en el seu estil de gestió la Responsabilitat Social Empresarial transformadora.
Mail Boxes ETC disposa d'una xarxa de distribució de més de 1.500 centres operatius en més de 30 països. El centre del Prat de Llobregat es troba entre els primers centres del món, formant part de l’exclusiu Platinum Club i ha rebut en tres ocasions el Premi a la Millor Franquícia MBE a Espanya.

Avinguda Pare Andreu de Palma, 42
Tel. 93 378 90 39 / mbe112@mbe.es
www.mbe.es