La formació és un aspecte essencial per a la posada en marxa i la consolidació de les empreses de recent creació. Per això us oferim un seguit d'accions formatives per l'emprenedoria.

Aquesta formació està definida passant per les diferents etapes de la transformació d’una idea de negoci en una empresa, tractant l’assumpció de riscos i prenent consciència de les principals dificultats dels moments inicials, assumint la gestió econòmica i fiscal de l’activitat i com no podria ser d’una altre manera amb un gran espai destinat a l’aspecte estratègic, comercial i de comunicació per captar clients.

 

*Si teniu interès en qualsevol d’aquests cursos, podeu inscriure-us trucant al telèfon 93 478 68 78, enviant un correu a elpratempren@elprat.cat.

27 d'abril de 9.30 a 14.00 hores

Ensenyar com fixar el preu dels productes o serveis i veure com aquesta decisió afecta a la viabilitat de la idea de negoci. Entendre com es fixen els preus dels productes o serveis. Comprendre la importància del marge.

Descarrega PDF (pdf - 1212496 bytes)

11 de maig de 9:30 a 12:30 hores

Adreçat a les persones que tenen una idea de negoci i volen crear la seva pròpia empresa. El curs dona eines per fer un anàlisi de la idea de negoci i determinar la viabilitat del projecte a nivell tècnic, de mercat i comercial, poder prendre decisions i planificar la posta en marxa del negoci.

Descarrega PDF (pdf - 1239675 bytes)

25 de maig de 9.30 a 12.30 hores

En aquest curs us donarem  eines per fer un anàlisi comptable de la situació i saber prendre decisions.
Analitzar la viabilitat econòmica i financera d'un projecte empresarial i saber elaborar i interpretar un balanç, un compte de resultats i una previsió de tresoreria.

Descarrega PDF (pdf - 975431 bytes)

24 i 26 d'octubre de 14:30 a 16:00 hores

Curs sobre com posicionar el teu negoci a Internet per mitjà de les plataformes de geolocalització.

INSCRIPCIONS: comerc@elprat.cat 

Descarrega PDF (pdf - 281392 bytes)

29 de juny de 9:30 a 13:30 hores

Per a convertir-se en una estratègia, qualsevol activitat ha de ser part d’un pla i un projecte que es converteixi en un pla d’acció. No importa si és en línia o offline. Requereix una visió del mercat que comprengui en quin lloc està situada l'empresa per a la qual es crearà l’estratègia..

Descarrega PDF (pdf - 1125689 bytes)

11, 13 i 14 de juliol de 14.00 a 16:50 hores

Conèixer Tik Tok com a eina de promoció del seu negoci. Crear i configurar un compte professional. Aprendre a publicar contingut creatiu, interpretar les estadístiques i crear campanyes publicitàries.

Descarrega PDF (pdf - 1060006 bytes)

19, 22 i 28 de setembre de 9.30 a 13.30 hores

Implica el canvi de mentalitat a les empreses, afecta tots els departaments i la cultura de l'organització. Descobrirem eines, estratègies, models de lideratge, pautes d’organització, factors claus del procés, viabilitat econòmica, la importància de la Ciberseguretat, i el paper del Big Data en la transformació. Ens ajudarà a obrir les portes a nous mercats i disposar de millors eines per afrontar. el creixement i la creació d'oportunitats. Procés imprescindible per a totes les empreses.

Descarrega PDF (pdf - 1079150 bytes)

*Si teniu interès en qualsevol d’aquests cursos, podeu inscriure-us trucant al telèfon 93 654 82 16, enviant un correu a comerc@santboi.cat.

25 d'abril de 14:00 a 16:00 hores 

Conèixer el serveis i recursos lingüístics, generals i específics de l'àmbit del comerç, que s'ofereixen des del Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat i que poden ajudan als comerciants a elaborar textos correctes en català

25 i 27 d'abril de 9:30 a 13:30 hores

Conèixer els passos per crear indentitat digital. Utilitzar de forma òptima Instagram per millorar-ne el rendiement i aprendre estratègies per poder promocionar un producte o servei i augmentar-ne les vendes.

 

5, 9 i 12 de maig de 10:00 a 14:00 hores

Identificar els objectius que es volen aconseguir. Configurar adequadament el nostre canal i publicar vídeos per mostrar els productes o serveis de forma que siguin atractius a l'audiència.

23 i 25 de maig de 13:30 a 15:30 hores

Abordar aspectes de regulació del treball auònom i resoldre problemàtiques de normatives que afecten les persones en aquest règim de treball

21 i 23 de setembre de 13:30 a 16:30

Adreçat a pesones autònomes, propietàries i personal directiu que vulguin millorar la seva formació en la gestió i direcció empresarial en els àmbits econòmic, financer i de gestió de compres

3 d'octubre de 9.30 a 14:00 hores

Aprendrem a crear infografies i dissenys amb aspecte professional, mitjançant Canva o Piktochart, per il·lustrar qualsevol contingut digital.

5 i 7 d'octubre de 9:30 a 13:30 

Conèixer Tik Tok com a eina de promoció del negoci. Crear i configurar un compte professional. Aprendre a publicar contingut creatiu, interpretar les estadístiques i crear campanyes publicitàries.

Imparteix Energivity Consulting. Mónica Mendoza

20 d'octubre o 17 de novembre de 14:30 a 16:00 hores

Conèixer els requisits mínims normatius que ha de complir un comerç en matèria de consum. Sager que cal fer davant d'una reclamació d'un client/a que ès la mediació i l'arbitratge de consum.

El Prat emprèn és un programa de formació presencial que consisteix en un seguit de tallers de curta durada. L'objectiu és reforçar l'assessorament individual, que busca donar resposta als problemes que es plantegen en el procés d'anàlisi del projecte empresarial i proporcionar eines i coneixements per millorar l'activitat emprenedora. 

A qui s'adreça?

A nous emprenedors i emprenedores i a empreses de recent creació.

Com s'hi pot accedir?

Cal inscriure’s prèviament. Podeu fer-ho per correu electrònic (elpratempren@elprat.cat), trucant al telèfon 93 478 68 78, a través de la seu electrònica, de les inscripcions en línia o presencialment, al Servei de suport a les persones emprenedores i a les empreses del Centre de Promoció Econòmica.

On i quan s’imparteixen els cursos?

Generalment, els cursos s’imparteixen al Centre de Promoció Econòmica. Els horaris dels cursos depenen de la programació.

Cost dels cursos

Gratuït.

*Aquests cursos estan subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Documents relacionats

pla de formació 2022 (pdf - 1401428 bytes)

Temes relacionats

Segells de qualitat


Certificació ISO 9001