Centre de promoció econòmica

El Centre de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Prat és l'equipament de referència en l'àmbit del desenvolupament local del municipi. Està orientat al servei públic dels ciutadans, dels establiments comercials i de les empreses que operen al territori. 

Aquest espai vol contribuir a la millora de l’ocupabilitat de la ciutadania a través de la formació i l’assessorament i, alhora, vol donar suport a la xarxa empresarial i comercial, teixida per persones emprenedores, i a l’economia social, per tal d’afavorir el desenvolupament econòmic del municipi.

Objectius:

  • Potenciar els serveis d'orientació, intermediació, formació i qualificació professional, amb criteris de qualitat, tenint en compte els requeriments d'ocupabilitat de les persones i les necessitats del mercat laboral i del teixit productiu del territori.
  • Donar suport a les "micro", petites i mitjanes empreses en els seus processos de consolidació, creixement i millora competitiva.
  • Promoure la cultura emprenedora i el sorgiment i consolidació d'iniciatives empresarials i d'autoocupació de persones emprenedores.
  • Dinamitzar l'emprenedoria en l'àmbit de l'economia social i cooperativa.
  • Donar suport al comerç local, en la seva modernització i consolidació empresarial, i dinamitzar els eixos comercials de la ciutat.
  • Promoure la producció i comercialització de productes agroalimentaris autòctons.

 

Certificació ISO 9001

L'àrea de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació de l'Ajuntament del Prat de Llobregat, compte amb la certificació ISO 9001 des de l'any 2002. La ISO 9001 és una norma internacional que s'aplica als sistemes de gestió de qualitat que permeten la millora continua dels serveis realitzats per tal d'aconseguir la satisfacció dels usuaris i usuàries.

El manteniment d'aquesta certificació de qualitat denota la implicació de l'Àrea a l’hora d'apostar per la qualitat com a estratègia de gestió amb l'objectiu de donar un servei de qualitat a la ciutadania.

Segells de qualitat


Certificació ISO 9001

Serveis relacionats

Empreses que busquen personal

Servei d'intermediació entre l'oferta i la demanda.

Club de feina

Club de feina

Espai físic on podeu buscar feina de manera activa i autònoma.

Espai de recerca de feina

Servei que promou una recerca organitzada i sistemàtica de feina.