IntersECCions

Temes: IntersECCions
Tipus d'acció: Entorn d'aprenentatge, Projecte
Nivell educatiu: Docents i professionals
IntersECCions a l'Escola Ramon Llull

L'Escola Ramon Llull es defineix com a catalana, pluralista, no discriminatòria, integradora, laica i solidària. És de dues línies, amb dos grups per nivell, excepte a 2n d'Educació Primària, que n’hi ha tres. Per tant, té 19 aules, amb una capacitat de 25 alumnes a cadascuna. L'Escola està adscrita a l’Institut Baldiri Guilera. 

A IntersECCions, aquest curs 2019-2020 desplega el Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès a l'Escola Ramon Llull i participa de l’Entorn d’Aprenentatge Auxiliars de Conversa, desplega el Projecte d'Arts Visuals a l'Escola Ramon Llull i participa de l’Entorn d'Aprenentatge Arts Visuals i desplega conjuntament amb altres comunitats el Projecte Cantata i participa de l’Entorn d’aprenentatge Xarxa d'Especialistes de Música del Prat.

El curs 2018-2019 col·labora activament al Projecte d'Arts Visuals, al Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès, a l'Entorn d'aprenentatge  Auxiliars de Conversa, l'Entorn d'aprenentatge Formació AICLE i a l'Entorn d'aprenentatge Arts Visuals i Cinema. 

En el curs 2017-2018 participa a l'Entorn d'aprenentatge de mestres de música

Escola Ramon Llull ha desplegat i participat en les següents accions: