IntersECCions

IntersECCions a l'Escola Jaume Balmes

L’Escola Jaume Balmes porta a terme un pla estratègic que permet millorar els aprenentatges del seu alumnat mitjançant metodologies innovadores i recursos humans i materials per a una bona atenció a la diversitat, així com projectes de foment de la lectura i de llengües estrangeres. Adscrita a l’Institut Ribera Baixa.

A IntersECCions, aquest curs 2019-2020 desplega el Projecte Auxiliars de conversa a l'Escola Jaume Balmes i participa de l’Entorn d’Aprenentatge Auxiliars de Conversa, desplega el Projecte de Teatre a l’Escola Jaume Balmes i participa de l’Entorn d'aprenentatge Teatre, desplega el Projecte d'Arts Visuals a l'Escola Jaume Balmes i participa de l’Entorn d'Aprenentatge Arts Visuals. Realitza el Projecte LECXIT a l'Escola Jaume Balmes i desplega conjuntament amb altres comunitats el Projecte Cantata i participa de l’Entorn d’aprenentatge Xarxa d'Especialistes de Música del Prat.

El curs 2018-2019 col·labora activament al Projecte d'Arts Visuals, al Projecte LECXIT, al Projecte Teatre a l'Escola, a l'Entorn d'aprenentatge Arts Visuals i Cinema i a l'Entorn d'aprenentatge  Grup de treball Projectes de Teatre. 

El curs 2017-2018 participa al  Projecte de Teatre amb el Teatre Kaddish, el Projecte d'Arts Visuals amb Amics de l'Art del Prat, i el projecte LECXIT. També ha participat a l'Entorn d'aprenentatge de mestres de música.

Escola Jaume Balmes ha desplegat i participat en les següents accions: