En aquest apartat podeu consultar un seguit de dades relatives al mercat de treball,  l'activitat econòmica local i altres indicadors que ens apropem a la realitat socioeconómica de la nostra ciutat

El Pacte Local per l'ocupació i l'activació econòmica del Prat de Llobregat constitueix un compromís polític, social i empresarial a favor del desenvolupament econòmic sostenible, l'ocupació, la qualitat de vida i la cohesió social del Prat de Llobregat. 

El Pacte està signat pels representants dels grups municipals, dels sindicats i de les associacions d'empresaris, comerciants i restauradors de la ciutat.

La Diagnosi socioeconòmica del Prat de Llobregat és una publicació anual amb dades actualitzades sobre l'activitat econòmica a la ciutat, principalment estructura empresarial i mercat de treball.

La diagnosi socioeconòmica del Prat de Llobregat presenta les variables estadístiques més significatives de la realitat econòmica i social de la nostra ciutat durant l'any 2016.

El Projecte “El Perfil de la Ciutat” consisteix en la col·laboració tècnica, metodològica i de recerca d’una sèrie d’Ajuntaments, a través, principalment, dels seus Observatoris Socioeconòmics. Actualment està format per 14 ajuntaments, entre els quals es troba el del Prat de Llobregat.

Aquesta col·laboració que té com a objectiu desenvolupar i aplicar eines, metodologies i indicadors tècnics per a mesurar la qualitat de vida i benestar de les ciutats, és a dir, dels seus ciutadans.

Fruit d’aquesta col.laboració es fa seminaris i jornades, s’edita documents de treball, es fa recerca i, finalment, es publiquen les fitxes que anomenem “perfils”. Fitxes amb els indicadors de qualitat de vida seleccionats. Indicadors que permeten avaluar comparativament la qualitat de vida de cada ciutat, en relació tant a les altres ciutats com en la seva evolució en el temps. Camparatives que han de permetre conèixer millor la realitat de les nostres ciutats i, per tant, gestionar-les millor, fent-hi polítiques més adaptades i que permetin millorar el nivell i qualitat de vida.

Perfil de la Ciutat

Perfil de Ciutat el Prat de Llobregat 2016