IntersECCions

IntersECCions a l'Escola del Parc

L’Escola del Parc treballa perquè l’alumnat desenvolupi les competències d’aprendre a ser, a actuar de manera autònoma, a pensar, a comunicar-se, a descobrir, a tenir iniciativa, a conviure i habitar el món. És una escola d’Educació Infantil i Primària, pública, catalana, laica, acollidora, respectuosa amb les diferències, compromesa amb el medi, oberta, participativa i reflexiva, que cerca la innovació i la millora.

A IntersECCions, aquest curs 2019-2020 desplega el Projecte Auxiliars de conversa a l'Escola del Parc i participa de l’Entorn d’Aprenentatge Auxiliars de Conversa, desplega el Projecte en xarxa Remena la Nau i el projecte Projecte LECXIT a l'Escola del Parc. Participa de l’Entorn d'Aprenentatge Investiguem, Inventem i desplega conjuntament amb altres comunitats el Projecte Cantata i forma part de l’Entorn d’aprenentatge Xarxa d'Especialistes de Música del Prat.

El curs 2018-2019 col·labora activament al Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès, al Projecte en xarxa Remena la Nau, al Projecte en xarxa Investiguem, inventem per ser sostenibles, a l'Entorn d'aprenentatge Formació AICLE i a l'Entorn d'aprenentatge Grup de treball Projecte Investiguem, inventem per ser sostenibles. 

En el curs 2017-2018 participa al laboratori la Nau, al Laboratori científic, tècnic i digital, a l'Entorn d'aprenentatge de mestres de música, a l'Entorn d'aprenentatge CLIL, l'Entorn d'aprenentatge Language Assistants i aplica el Projecte d’auxiliars de conversa en anglès.

Escola del Parc ha desplegat i participat en les següents accions: