Pel·lícules vistes durant el 2018

Pel·lícules que hem vist durant l'any 2018

Moonlight

17 gener

Una crònica en tres actes de la vida de Chiron, un jove gai afroamericà que mira de sobreviure en un dels suburbis més conflictius de Miami.

Més informació. Full de sala

Lion

14 febrer

Amb només cinc anys, Saroo es va perdre pels carrers de Calcuta, a milers de kilòmetres de casa, i va acabar sent acollit per una parella australiana. Passats els anys, intenta retrobar la família biològica.

Més informació. Full de sala

Maudie. El color de la vida

7 de març

Basada en fets reals, Maudie narra la història de la pintora canadenca Maud Lewis i la relació amb Everett Lewis, qui esdevindria el seu inseparable company de vida.

Més informació. Full de sala

Lesa humanitat

11 d'abril

Un documental sobre la memòria històrica i la justícia universal que mira de donar veu i visibilitat a les víctimes del franquisme.

Més informació. Full de sala

Aquarius (Doña Clara)

23 de maig

La Clara té 65 anys i viu en un apartament de l’edifici Aquarius, en una bonica avinguda de la ciutat de Recife. Un promotor vol comprar tot l’edifici, però la Clara es nega a vendre el seu apartament.

Més informació. Full de sala

Toivon tuolla puolen (El otro lado de la esperanza)

13 de juny 

Helsinki. El jove Khaled arriba ocult en un vaixell de càrrega procedent de Síria. Sol·licita asil i la petició és rebutjada, però decideix quedar-se igualment. Mentrestant, un gris comercial anomenat Wikström decideix canviar de vida obrint un restaurant.

Més informació. Full de sala

ASPHALTE (La comunidad de los corazones rotos)

11 de juliol

En una comunitat de veïns d’un suburbi d’una anònima ciutat francesa, un ascensor avariat posarà en relació sis insòlits i solitaris personatges.

Més informació. Full de sala

Detroit

17 d'octubre

Una batuda policial en un bar nocturn sense llicència de Detroit va originar, l’estiu de 1967, una de les revoltes civils més més violentes de la història dels Estats Units.

Més informació. Full de sala

Paths of glory. (Senderos de gloria)

14 de novembre

Primera Guerra Mundial. En el front francès, el general Mireau ordena al coronel Dax conquerir una inexpugnable posició alemanya. L’inevitable fracàs irrita l’alt comandament militar, que decideix imposar un càstig exemplar.

Més informació. Full de sala

Loving Vincent

12 de desembre

Armand Roulin rep l’encàrrec d’entregar la darrera carta de Vincent van Gogh al seu germà Theo, escrita poc abans de morir. A poc a poc, s’anirà introduint en la vida del pintor en els seus darrers dies.

Més informació. Full de sala