Pel·lícules vistes durant el 2020

Manbiki kazoju (Un asunto de familia)

15 gener

 

Una modesta família, que sobreviu gràcies a treballs esporàdics i petits furts, decideix acollir Yuri, una nena que ha fugit d’uns pares maltractadors. La nova família li aportarà una aparent estabilitat.

Més informació

If beale street could talk (El blues de Beale Street)

12 febrer

 

Tish és una jove de Harlem que espera un fill del seu promès. L’home està acusat d’un crim que no ha comès i ella farà el que calgui per demostrar-ne la innocència.

Més informació

Unga Astrid (Conociendo a Astrid)

11 març i 14 octubre

La vida de l’escriptora sueca Astrid Lindgren, creadora de Pippi Calzaslargas, personatge que va marcar vàries generacions de nens a tot el món.

Més informació

SORRY WE MISSED YOU

28 octubre

La família Turner porta anys de batalla contra la inseguretat econòmica. Un dia decideixen comprar una furgoneta i muntar un negoci propi, però no serà una aventura fàcil.

Més informació

 

Les invisibles (Las invisibles)

25 novembre

Un centre d’acollida per a dones sense recursos és a punt de tancar. Les empleades socials que hi treballen buscaran tota mena d’alternatives per a continuar donant assistència a les persones més desfavorides.

Més informació

La Odisea de los Giles

2 desembre

Un grup de veïns d’un petit poble argentí intenta superar la crisi econòmica amb un projecte col·lectiu. Quan, víctimes d’una estafa bancària, perdin tots els estalvis, decidiran traçar un pla per recuperar el que els ha estat robat.

Més informació

Da cven vicekvet (Solo nos queda bailar)

16 desembre

 

Merab porta molts anys preparant-se per a ser ballarí de l’estricta Companyia Nacional de Geòrgia. La seva vida farà un tomb quan aparegui Irakli, que no només serà un rival a l’escola de dansa, sinó també una atracció irresistible.

Més informació


A Shaun the sheep movie Farmageddon (La oveja Shaun. la película: Granjaguedón)

30 desembre

Una extraterrestre amb sorprenents poders aterra prop de la granja Mossy Bottom. El xai Shaun intentarà evitar que la seva nova amiga sigui capturada per una sinistra organització.

Més informació