Pel·lícules vistes durant el 2021

The biggest little farm (Mi gran pequeña granja)

20 gener

El 2011, el director de documentals John Chester i la seva parella, la xef Molly Chester, va prendre una important decisió: abandonar els seus treballs i mudar-se al camp per a desenvolupar una granja sostenible a Califòrnia.

Més informació

Les misérables (Los miserables)

17 febrer

Stéphane acaba d’ingressar a la Brigada de Lluita contra la Delinqüència d’un suburbi de París, fent equip amb dos policies experimentats. Ràpidament anirà descobrint les tensions i el difícil equilibri entre els diferents grups que volen controlar el barri.

Més informació

Never, rarely, sometimes, always (Nunca, casi nunca, a veces, siempre)

17 març

Autumn es veu obligada a portar un embaràs accidental i sense alternatives viables per a poder avortar en el seu propi estat. Juntament amb la seva cosina decideixen reunir diners i embarcar-se en un autobús cap a Nova York, una ciutat que no coneixen. 

Més  informació

Intemperie 

28 abril

En un indret perdut de l’Espanya rural i miserable durant la postguerra, un nen decideix fugir a la cerca d’un futur millor. En el camí es trobarà amb un pastor que l’ajudarà davant els seus perseguidors, comandats pel tirànic capatàs del poble.

Més informació

Josep

19 maig

Pel·lícula d’animació amb les veus de Sergi López, Emmanuel Votero, Silvia Pérez Cruz, Valérie Lemercier, Xavier Serrano, David Marsais

Febrer de 1939. Davant l’allau de persones que arriben fugint de la dictadura franquista, el govern francès decideix confinar-los en camps de concentració. En un d’ells, dos homes fan amistat. Un es l’artista Josep Bartolí, l’altre,  un gendarme que li facilita llapis i paper per a que pugui dibuixar.

Més informació

Patrimoni_cartell_adam.jpg

Adam

16 juny

Samia és una jove embarassada tot just arribada a Casablanca cercant sostre i feina. Aviat trobarà acollida a casa de l’Abla, una vídua que viu amb una filla petita i té una modesta pastisseria de barri.

Més informació

The farewell

21 juliol

Després de saber que l’àvia pateix una malaltia terminal, una família xinesa decideix reunir tots els seus membres per a fer-li un darrer comiat, ocultant les veritables raons de la trobada amb la celebració d’una boda.

Més informació

El silencio de otros

20 octubre

La lluita silenciada de les víctimes del franquisme que, passades més de quatre dècades de democràcia, continuen reclamant justícia pels crims soferts durant el anys de la dictadura.

Més informació

17 novembre

Algèria, anys noranta. Nedjma és una estudiant que lluita per mantenir la llibertat i independència personals enmig de la creixent radicalització islàmica del país.

Més informació

Hors normes (Especiales)

15 desembre

Bruno i Malik treballen des de fa molts anys en una associació  sense ànim de lucre que, amb mètodes poc ortodoxes però eficaços, integra joves amb risc d’exclusió social i es fa càrrec de casos extrems d’autisme que queden més enllà del sistema assistencial.

Més informació