IntersECCions

IntersECCions a l'Escola l'Honorable Josep Tarradellas

L’Escola Honorable Josep Tarradellas és un centre educatiu de dues línies. Escola catalana, laica, inclusiva i solidària. La seva línia pedagògica potencia el desenvolupament de totes les capacitats de l’alumnat, mitjançant una formació humana integral que engloba les dimensions emocional, corporal, social, afectiva i intel·lectual.

A IntersECCions, aquest curs 2019-2020 desplega el Projecte Auxiliars de conversa a l'Escola Josep Tarradellas i participa de l’Entorn d’Aprenentatge Auxiliars de Conversa, desplega el Projecte de Teatre a l’Escola Honorable Josep Tarradellas i participa de l’Entorn d'aprenentatge Teatre, desplega el Projecte EntreTradis a l’Escola Joan Maragall i participa de l’Entorn d’Aprenentatge EntreInstruments. Desenvolupa també el Projecte de Dansa a l’Escola Honorable Josep Tarradellas, realitza el Projecte LECXIT a l'Escola Honorable Josep Tarradellas i desplega conjuntament amb altres comunitats el Projecte Cantata i participa de l’Entorn d’aprenentatge Xarxa d'Especialistes de Música del Prat.

El curs 2018-2018 col·labora activament al Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès, al Projecte de Dansa, al Projecte LECXIT, al Projecte de Teatre, al Projecte en xarxa Spring Festival, a l'Entorn d'aprenentatge Auxiliars de Conversa, a l'Entorn d'aprenentatge Formació AICLE, a l'Entorn d'aprenentatge  Grup de treball Projectes de Teatre i a l'Entorn d'aprenentatge Spring Festival. 

En el curs 2017-2018 desenvolupa el Projecte de Teatre amb el Teatre Kaddish, el Projecte de Dansa, el Projecte LECXIT i el Projecte d'Auxiliars de Conversa en Anglès. També participa als entorns d'aprenentatge CLIL, Language Assistants i mestres de música, i a l'English lab

Escola l'Honorable Josep Tarradellas ha desplegat i participat en les següents accions: