IntersECCions

IntersECCions a l'Institut Baldiri Guilera

L’Institut Baldiri Guilera ofereix una educació integral i de qualitat, adequada a les necessitats de tot l’alumnat. L’objectiu final del projecte educatiu és formar persones responsables, competents i amb esperit crític, que contribueixin al progrés i al desenvolupament de la nostra societat dins d’uns valors de llibertat, tolerància, solidaritat i respecte al medi ambient.

A IntersECCions, aquest curs 2018-2019 col·labora activament al Projecte de Cinema, al Projecte Connexions, al Projecte de Dansa-Teatre, al Projecte English Workshops,al Projecte LECXIT, al Projecte en xarxa Investiguem, inventem per ser sostenibles,  a l'Entorn d'aprenentatge Arts Visuals i Teatre i a l'Entorn d'aprenentatge  Grup de treball projecte Investiguem i inventem per la sostenibilitat. 

En el curs 2017-2018 participa en diversos àmbits i activitats. Conjuntament amb l'entita ASCAP desenvolupa el Projecte de Cinema i amb el Cèntric el Projecte Connexions.  També forma part del projecte Lecxit i participa en un MiniLab d'Arts amb l'Escola de Música del Prat i el Tetare Kaddish i al Laboratoris de Lectura de Coneixement científic, tècnic i digital.

Institut Baldiri Guilera ha desplegat i participat en les següents accions: