Projecte de Cinema a l'Institut Baldiri Guilera

El projecte de cinema té com a principal objectiu proporcionar coneixements audiovisuals i capacitat crítica a l'alumnat de batxillerat l’anàlisi de les imatges del medi audiovisual. Entenent que cada curs té unes particularitats s'adaptarà el projecte a les necessitats específiques, però amb la intenció comuna d'apropament de l'audiovisual i una aposta per portar a la pràctica els coneixements adquirits.

El projecte desenvolupat a cada curs es construeix conjuntament entre l'equip de l'Escola d'Arts Visuals del Prat i l'equip docent implicat de l'Institut Baldiri Guilera tot partint de les motivacions e inquietuts de l'alumnat participant. L'aposta del projecte és que l’aprenentatge a través de la pràctica de l’audiovisual pugui esdevenir una eina complementària a altres espais formatius i alhora serveixi per abordar diverses problemàtiques contemporànies relacionades amb l’experiència vital de l’alumnat.

Aquest curs 2020-2021 les accions del programa IntersECCions es despleguen adaptant-se a cada centre i responent a les necessitats sanitàries de cada moment. Trobareu la informació actualitzada d'aquesta i d'altres accions accedint en aquest enllaç.

Treball en xarxa

Aquest projecte té associat l'entorn d'aprenentatge d'arts visuals, l’objectiu del qual és propiciar un espai de trobada on els i les docents i els educadors i educadores comparteixin l’estat dels projectes i les relatives inquietuds, reptes i recursos.

 

 

Notícies de Cinema 20-21

Veure totes

dimecres, 23 setembre, 2020 - 17:00

El programa Interseccions comença el seu 4t curs

Els diferents projectes s’adapten presencial i telemàticament
BUSCADOR D'ACCIONS