Els projectes en xarxa són processos col·laboratius entre diversos centres educatius, equipaments culturals i entitats. Es participa des de la corresponsabilitat i la implicació, tant en el disseny del projecte, com en la seva coordinació i desenvolupament. Són una eina per afavorir la intersecció entre educació i cultura des d’una perspectiva comunitària i a escala de ciutat.

El projecte English workshops va néixer el curs 2018-2019 com una proposta de ciutat amb la voluntat d’enfortir la presencia de l'anglès a la ciutat que es va iniciar el curs anterior amb la incorporació d’Auxiliars de Conversa als centres educatius i alhora potenciar la connexió entre espai lectiu i no lectiu. Promouen la millora de les competències en llengua anglesa de l'alumnat i busquen impulsar la innovació metodològica en els diferents espais d’aprenentatges, tot posant l’accent en la seva motivació.

Plantegen diferents tallers en horari no lectiu que afavoreixen l'exposició real i significativa de la llengua anglesa a l'alumnat de secundària i proposen temàtiques diverses que responen a les seves motivacions i els ajuden a millorar les seves habilitats comunicatives.

Els tallers, que s'adrecen a tot l'alumant de la ESO del Prat, es desenvolupen als instituts Baldiri Guilera, Ribera Baixa, Salvador Dalí, Estany de la Ricarda, El Prat de Llobregat i a l'institut escola Pepa Colomer.

Aquest curs 2020-2021 les accions del programa IntersECCions es despleguen adaptant-se a cada centre i responent a les necessitats sanitàries de cada moment. Trobareu la informació actualitzada d'aquesta i d'altres accions accedint a aquest enllaç.

Treball en xarxa

El projecte es desenvolupa en col·laboració amb 6 instituts de secundària de la ciutat (Baldiri Guilera, Salvador Dalí, Estany de la Ricarda, Ribera Baixa, El Prat de Llobregat i l'institut escola Pepa Colomer) i alhora es treballa amb les Ampes per explicar el model pedagògic que es proposa des dels English workshop.

Gràcies a aquest treball en xarxa el professorat dels tallers es coordina amb cadascun dels centres per conèixer els continguts en llengua anglesa que s’estan treballant a l’aula en l’horari lectiu, aplicant-los, després, als seus tallers.

Notícies English Workshops

Veure totes

divendres, 25 setembre, 2020 - 12:00

Novetats en la tercera edició dels English Workshops

Comencen amb una oferta renovada, amb format telemàtic i presencial i s...

dimecres, 23 setembre, 2020 - 17:00

El programa Interseccions comença el seu 4t curs

Els diferents projectes s’adapten presencial i telemàticament

Altres accions relacionades

Projecte Auxiliars de Conversa

Auxiliars de conversa procedents de diferents països de parla anglesa s'incorporen a centres educatius i...

BUSCADOR D'ACCIONS