Per segon any consecutiu hem realitzat l’Escola d’Estiu del Programa Interseccions, l’espai comú de relació i trobada entre les persones de les comunitats educatives i culturals que han estat implicades en els diferents projectes i espais de treball durant aquest curs 2017/18.

Aquesta és la cita anual on generar vincles entre nosaltres, conèixer més en profunditat les accions que estem desenvolupant, assolir una visió més global del què estem fent, i compartir els valors transformadors d’Interseccions. Per això, la jornada combina la presentació d’algunes experiències amb un espai de diàleg i reflexió. En aquest bloc de debat conversen aportacions teòriques amb d’altres més pràctiques, a càrrec de les persones que han participat en les accions del Programa. La jornada finalitza amb una dinàmica participativa, per carregar-nos d’energia abans de la paella popular.

Han participat: Fina Rifà; Francesc Ballester Lozano; Pilar Eslava; Joan Carles Navarro; Rafa Milan; Cristina Castells; Lluís Tejedor; Iñaki Garay; Joan Ivern; Jordi Umbert; Marga Gómez; Edgar Iglesias; Ignasi Gómez; Mireia Civis; M. Paz González; Fátima Avilés; Jose Luis Tercero; Arnau Puig; Joan Puig Malet; Dani Velasco; Sandra Gallardo. 

Altres accions relacionades

Projecte en xarxa Remena la Nau (curs 19-20)

Els projectes en xarxa són processos col·laboratius entre diversos centres educatius, equipaments culturals i...

Projecte Memorables a l’Institut Estany de la Ricarda (curs 19-20)

Memorables és un projecte de recuperació de la història oral del Prat iniciat per l’institut Estany de La Ricarda. És...

Projecte Connexions a l’Institut Ribera Baixa (curs 19-20)

Connexions 2019-2020 és un projecte col·laboratiu que es realitza per quart any consecutiu a partir de la col...

BUSCADOR D'ACCIONS