El projecte English workshops va néixer el curs 2018-2019 com una proposta de ciutat amb la voluntat d’enfortir la presencia de l'anglès a la ciutat que es va iniciar el curs anterior amb la incorporació d’Auxiliars de Conversa als centres educatius i alhora potenciar la connexió entre espai lectiu i no lectiu. Promouen la millora de les competències en llengua anglesa de l'alumnat i busquen impulsar la innovació metodològica en els diferents espais d’aprenentatges, tot posant l’accent en la seva motivació.

Plantegen diferents tallers en horari no lectiu que afavoreixen l'exposició real i significativa de la llengua anglesa a l'alumnat i proposen temàtiques diverses que responen a les seves motivacions i els ajuden a millorar les seves habilitats comunicatives.

Els tallers, que fins ara s'adreçaven només a l'alumnat de secundària, aquest curs 2021-2022 amplia l'oferta al cicle superior de primària de 4 centres. Així, el projecte es desenvolupa als instituts Baldiri Guilera, Ribera Baixa, Salvador Dalí, Estany de la Ricarda, El Prat de Llobregat, a l'institut escola Pepa Colomer i a les escoles del Parc, Charles Darwin i Jaume Balmes

Treball en xarxa

S'estableix una coordinació entre l'equip del centre i el professorat dels English workshops per compartir els continguts i la programació dels tallers per tal de donar continuïtat a la feina que es fa dins de l'horari lectiu.

Oferta i inscripcions

A partir del dilluns 20 de setembre podràs insciu-re't als English Workshops a secundària mitjançant el portal online.elprat.cat o presencialment al Dept. d'Educació de l'Ajuntament del Prat, en horari de 9 a 13.30 h.

Consulta els horaris d'aquest curs aquí i coneix amb més detall de què tracta cada taller aquí

Altres accions relacionades

Projecte Auxiliars de conversa al Centre Cívic Jardins de la Pau

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix l’any 2017 amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per...

Entorn d'Aprenentatge Auxiliars de conversa

Els entorns d’aprenentatge són trobades entre professionals destinades a la reflexió, la formació i l’avaluació dels...

Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès a l'Escola Sant Jaume

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix l’any 2017 amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per...

BUSCADOR D'ACCIONS