Escolaestiuinterseccions.jpg

L’Escola d’estiu és l’espai comú de relació i trobada entre les persones de les comunitats educatives i culturals que estan implicades en els diferents projectes i espais de treball d’IntersECCions.

Amb aquest punt de trobada es vol enfortir els vincles entre docents, educadores, equips directius, entitats culturals i educatives i famílies, reforçant la dimensió comunitària del programa i afavorint el treball en xarxa.

Aquest és un espai per compartir i conèixer amb més profunditat les accions que es duen a terme durant el curs. Però també per donar visibilitat a les institucions i entitats de l’ecosistema educatiu i cultural del Prat de Llobregat i que fan possible IntersECCions. D’aquesta manera, es reforça la dimensió de ciutat del programa i es posa en valor l’aposta per una política pública per assolir una transformació social a través de l’educació i la cultura.

Una trobada per conèixer el programa des de les experiències i vivències de les persones que hi participen. Però també un espai per la reflexió i el debat que s’acompanya amb reflexions d’experts, tant de l’àmbit educatiu com cultural, que situen els reptes del programa en el marc dels debats actuals al voltant dels drets culturals i el dret a una educació de qualitat i equitativa.

Escola_Hivern_IntersECCions_2019.jpg

L’Escola d’hivern és un espai de treball  en el qual participen totes les persones directament relacionades amb el desenvolupament del programa Interseccions, que s’hi vinculen des de l’Ajuntament del Prat de Llobregat. Participen tècnics i tècniques municipals d’educació i cultura, els equips de l’Escola d’Arts en Viu, l’Escola d’Arts del Prat, la Biblioteca Antonio Martín, el Cèntric Espai Cultural,  l'Arxiu Municipal del Prat, el d'UNZIP Torre Muntadas, el Centre Cívic Jardins de la Pau, el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa,  el Centre Cívic Palmira Domènech, el Teatre L’ArtesàLa Capsa, l’Escola Bressol Sol Solet, l’Escola Bressol El Cabusset, l’Escola Bressol La Blaveta, l’Escola Bressol La Granota, així com representants d’Escola Innova, Kuanum, Teatre Kaddish i la Fundació Jaume Bofill.

En aquest espai de treball, els professionals participants comparteixen experiències i reflexions entorn el desplegament de les diferents accions del programa, des de la perspectiva dels equipaments i serveis municipals. La transferència d’informació i aprenentatges entre iguals millora les competències professionals i genera coneixement pràctics entorn a metodologies i processos de treball.

A l‘Escola d’Hivern es reforça el relat comú i l’alineament entre totes les professionals, enfortint el treball en xarxa i les línies estratègiques per desenvolupar el programa en relació als seus objectius.

Entre abril i juny es comparteix amb la comunitat educativa i la ciutadania els processos de treball dels projectes i, en alguns casos, els resultats.

Compartim IntersECCions engloba i difon totes les mostres, concerts i exposicions.

Diverciència

Festa de l'experimentació i la divulgació científica