El nou Centre Cívic Palmira Domènech és un espai de trobada i convivència per a totes les persones de l’entorn, un indret on fer-hi vida. La cultura és un dels elements que construeixen comunitat al barri, per això La Palmira s’ha concebut com un gran espai per a la formació, la creació i la pràctica de la cultura adreçat a persones de totes les edats.

La Palmira disposa de planta baixa i tres plantes, i s’hi pot trobar entre d’altres una terrassa, una sala d’actes, una sala de lectura, un espai de gent gran, una sala de tecnologies, una cuina i diferents aules polivalents. A més, acull les oficines de l’Equip Bàsic d’Atenció Social Centre. 

 

Què hi trobareu? 

A la planta baixa es troba la recepció i el vestíbul, una sala polivalent, espais de treball intern i magatzem. A més, hi ha un espai de trobada amb taules, màquines expenedores de begudes i aliments, forn microones i aigüera, de manera que s’hi poden fer àpats de carmanyola i cafès.

A la primera planta, s’emplaça un espai per a gent gran, amb una terrassa a doble alçada, i sales de tallers, lectura, reunions, etc.

A la segona, s’ubiquen despatxos d’atenció dels Serveis Socials municipals i diverses aules de formació polivalents.

Finalment, la tercera planta de l’edifici acull més aules de formació, una sala polivalent, un taller de cuina i despatxos per a entitats i associacions ciutadana.

Al Centre Cívic trobaràs professionals que t'informaran i atendran en l'horari del centre; els diferents dinamitzadors/es s’encarreguen dels diferents projectes del centre i de gestionar l’equipament. Podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic ccpalmiradomenech@elprat.cat i al telèfon  93 479 45 35

Direcció del projecte i responsable de l'equipament. Tècnica del Servei de Cultura de l'Ajuntament del Prat de Llobregat.

93 479 45 35 quinto@elprat.cat

Coordinació del projecte, contractació, facturació, cessions d'espais i administració.

93 479 45 35  falcato@elprat.cat

Dinamització de projectes i activitats de territori i comunitat. Assessorament i suport a les entitats i als usuaris i usuàries.

93 479 45 35 escudero@elprat.cat  

Coordinació de comunicació i dinamització de projectes i activitats de cultura digital. Assessorament i suport  a les entitats i als usuaris i usuàries.

93 479 45 35  arzelus@elprat.cat

Dinamització d’activitats i projectes de territori i comunitat des de la perspectiva de la gent gran.

93 479 45 35      rodriguezpj@elprat.cat

Dinamització d’activitats i projectes de territori i comunitat des de la perspectiva de la gent gran.

93 479 45 35    martinezfn@elprat.cat

Informació i atenció als usuaris i usuàries i suport a la dinamització de projectes i activitats.

93 479 45 35     nietop@elprat.cat

Informació i atenció als usuaris i usuàries i suport a la dinamització de projectes i activitats.

93 479 45 35      fernandezmd@elprat.cat

Informació i atenció als usuaris i usuàries i suport a la dinamització de projectes i activitats.

93 479 45 35     poch@elprat.cat

Fem vida a la Palmira

Qui era la Palmira?

El centre cívic adopta el nom d’aquesta dona, que va ser una activista sociocultural,...

El projecte cultural

A La Palmira, us proposem activitats vinculades a quatre àmbits: gastronomia, accés al...

Digueu la vostra

Què us agradaria que hi passés a la Palmira? Quin tipus d’activitats imagineu? Quin...

Notícies

Veure totes
Resultat de la Convocatòria /Unzip Arts Visuals 2020

dijous, 23 juliol, 2020 - 14:45

Resultat de la Convocatòria /Unzip Arts Visuals 2020

Ja es coneixen els projectes seleccionats a cadascuna de les modalitats de la...

dissabte, 18 juliol, 2020 - 22:15

Els equipaments esportius i culturals romandran tancats a l'espera que la Generalitat aclareixi les mesures contra la COVID

Mijoler i els alcaldes d'altres 12 municipis metropolitans exigeixen al...

dilluns, 6 juliol, 2020 - 16:00

Tornem a fer vida a la Palmira

Ens retrobem amb entitats, veins i veïnes durant el mes de juliol

Espais

Els espais de La Palmira estan pensats per incentivar la participació del veïnat i la creació de comunitat, amb la voluntat que se’ls faci seus.

Sala polivalent condicionada per dur a terme diferents activitats comunitàries: conferències, projeccions audiovisuals, petites propostes escèniques i tallers. Disposa d’espai escènic, il·luminació, equip de so, projecció i terra de parquet. Té una capacitat màxima de 84 persones assegudes o 100 a peu dret.

Espai polivalent destinat principalment a les pràctiques dinàmiques de moviment i cos. També es pot utilitzar com a sala per a xerrades i conferències. Disposa d’equip de so, projecció i terra de parquet. Té una capacitat màxima de 80 persones assegudes.

Tres espais per a reunions i activitats que no tinguin necessitats tècniques especials.

Espai on es desenvolupen diferents activitats al voltant de la gastronomia, entesa com a eina facilitadora de relacions amb el territori. La cuina consta d’equipament específic: vitroceràmiques, forns, microones, pica, rentavaixelles, frigorífic, etc.

Espai que ofereix formació de tecnologies de la informació i la comunicació, així com assessorament i suport. Disposa de 10 ordinadors amb accés a la xarxa i 10 espais més per a l’ús dels usuaris amb els propis dispositius.

Espai per a l’estudi amb capacitat màxima de 24 persones. Possibilitat de connectar-se a la corrent, així com accés gratuït a la xarxa.

Dues sales pensades per fer-hi reunions amb capacitat de fins a 12 persones. Una d’elles es troba ubicada a la primera planta del centre i l’altra, a la segona.

Espai dinamitzat de trobada per a la gent gran dels barris de l’entorn. Quan no s’empra per a aquesta funció, és una sala polivalent per dur a terme activitats vinculades als projectes del centre. Té una capacitat màxima de 60 persones assegudes.

En aquest punt els usuaris del centre, el veïnat i la ciutadania poden trobar-se i fer xarxa. Disposa de màquines de venda automàtica, microones i pica per poder fer àpats de carmanyola. Té una capacitat màxima de 37 persones.

Sala tranquil·la de lectura d’accés lliure. Té una capacitat màxima de 10 persones.

Terrassa d’accés lliure amb una capacitat màxima de 40 persones.

Terrassa destinada a fer-hi activitats i tallers vinculats als projectes de l’equipament. Té una capacitat màxima de 20 persones.

Equip multidisciplinari format per treballadores i educadores socials i personal administratiu de suport. Orienten i deriven les persones que s’hi adrecen cap a altres serveis i prestacions de la xarxa de serveis socials. 

Entitats

Associació Veïns Nucli Antic

C. de Lo Gaiter del Llobregat 0112
Tel: 699094891 | Mail

Associació Promoció Espectacle Infantil i Juvenil (La Xarxa)

C. de Lo Gaiter del Llobregat 0112
Tel: 622945494 | Mail

Unió Filharmònica del Prat de Llobregat

C. de Lo Gaiter del Llobregat 0031
Web | Mail

Associació Roda Blava de Persones amb Discapacitat Física

C. de Ramon Llull [Centre Cultural Remolar] 0012-0016
Tel: 678056375 | Mail

A les xarxes

Instagram