Projecte Auxiliars de Conversa d' Anglès a l'Institut Les Salines

El projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès neix amb la voluntat d'engegar un projecte a llarg termini per transformar la realitat lingüística del Prat. Potencia l'ús de l'anglès en diversos àmbits culturals i la seva visibilitat a la ciutat, millora les competències en llengua anglesa de l'alumnat i impulsa la innovació metodològica i la capacitació del professorat.

El projecte aposta per l'entrada a l'aula d'auxiliars de conversa de forma continuada. La pràctica recurrent dels alumnes amb la llengua anglesa s'acompanya del seu ús en diferents contextos culturals i d'aprenentatge. Potenciant l'intercanvi cultural, la relació entre espais lectius i no lectius i el treball en xarxa es reforça el caràcter comunitari de l'aprenentatge i el vincle amb la ciutat. Els espais de coordinació i formació amb els docents faciliten també les millores metodològiques als centres educatius.

Aquest curs 2018-2019 hi participen 8 escoles de primària, 4 instituts, 1 escola d'adults i la Biblioteca Antonio Martin.

El projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès a l'Institut Les Salines té diverses àrees d'intervenció:

Treball a l'aula

L'auxiliar donarà suport a l'equip docent pel que fa a Anglès Tècnic intervenint amb l'alumnat que cursa els següents cicles: Motor Vehicle, Electromechanics, Piston Engine Aircraft Maintenance, Machine Electromechanics, Electrical and Automatical Installations, Refrigeration and Air Conditioning Installations.

Donarà suport també a les accions d'AICLE que el centre contempla intervenint amb l'alumnat dels següents cicles: Helicopters (Aircraft Maintenance), Digital Techniques i Occupational Training and Guidance.

Treball amb el centre educatiu i els docents

Es preveu la realització de classes de conversa per part de l'auxiliar amb el professorat, amb el doble objectiu d'integrar l'auxiliar al centre i també perquè el professorat pugui millorar les seves competències comunicatives en llengua anglesa.

 

 

Altres accions relacionades

Escola d'Estiu d'Interseccions 2019

L'Escola d'Estiu d'Interseccions és l’espai comú de relació i trobada entre les persones de les comunitats educatives i culturals que han estat implicades en els diferents projectes i espais de treball durant aquest curs 2018/19. Aquesta tercera edició ha tingut lloc el dilluns 1 de juliol, de 9 a 14.15 hores, a l'escola Jaume Balmes. 

Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès a l'Escola Sant Jaume

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per transformar...

Projecte en xarxa Spring Festival

El projecte Spring Festival sorgeix del laboratori English Lab desenvolupat durant el curs 2017-2108  amb diferents...

BUSCADOR D'ACCIONS