Esteu aquí

Novetats en la tercera edició dels English Workshops

Comencen amb una oferta renovada, amb format telemàtic i presencial i s’incorporen dos nous centres educatius al projecte

divendres, 25 setembre, 2020 - 12:00

Un nou curs, tornen els tallers temàtics en llengua anglesa que es realitzen en horari no lectiu en diversos instituts de la ciutat. La proposta dels English Workshops té per objectiu que el jovent de secundària del Prat pugui posar en pràctica l’anglès mentre aprofundeix en el seu àmbit d’interès. Aquest curs 20-21 s’incorporen dos nous centres al projecte, l’institut escola Pepa Colomer i l’institut El Prat de Llobregat, que se sumen als quatre instituts que ja el desenvolupaven: Salvador Dalí, Baldiri Guilera, Ribera Baixa i Estany de la Ricarda.  

Incorporació de les noves tecnologies

Com a novetat d'enguany tots els tallers incorporen l'ús de les noves tecnologies. El projecte planteja un format que combina sessions presencials i virtuals.  Aquest format bimodal permet que es fomenti la interacció i els vincles amb el grup alhora que garanteix la continuïtat dels tallers en qualsevol dels escenaris.  A més, l'aposta per l'àmbit digital permet que l'alumnat millori les seves habilitats tecnològiques, indispensables pel món present i futur.

Actualització de les temàtiques dels tallers

L’oferta dels tallers sorgeix del treball comú amb els equips docents dels instituts conjuntament amb l’equip d’auxiliars de conversa. A més, aquest projecte permet complementar i continuar amb el treball iniciat a l’aula, donat que les docents dels English Workshops són les mateixes que desenvolupen el projecte Auxiliars de Conversa en horari lectiu, en els mateixos centres. D’aquesta forma, l’alumnat aprèn l’anglès en un ambient distès i motivador amb una persona nativa que coneix profundament els objectius curriculars i els projectes de centre.

Per a aquest curs, fruit de l’experiència amb l’alumnat de les darreres edicions i el treball conjunt amb l’equip del projecte, s’ofereix una oferta renovada de les temàtiques dels tallers, que responen a una major diversitat d’àmbits d’interès. A més, la temàtica del taller és un punt de partida pel treball conjunt perquè la metodologia dels English Workshops situa l’alumnat al centre, i és a partir de les seves motivacions que es desenvolupen les sessions.

A continuació us expliquem detalladament les temàtiques dels English Workshops d’aquest curs:

  • Sports: Posa en moviment el teu anglès! Gaudeix aprenent l’idioma mentre descobreixes diversos jocs esportius, circuits divertits i gimcanes per gaudir amb la resta de companys i companyes.
  • Dance & music: Si el que t'agrada és la música, ballar o cantar, t'encantarà poder gaudir d'aquesta proposta. Tria la teva música preferida,  fes-nos una proposta artística ben motivadora i la construirem plegades, en anglès, tot practicant i aprenent l'idioma a un bon ritme!
  • Move your mind: Coneixes el poder de la teva ment? Atreveix-te a demostrar la teva agilitat mental, troba les respostes a aquelles qüestions que més t’intriguen i aprèn a tenir consciència plena de les teves vivències a través del mindfullness.
  • Strategic challenges: L’estratègia serà el motor d’aquesta activitat. Partint dels reptes que ens marcarem, i mitjançant jocs d’estratègia i altres activitats de programació i robòtica, aprendrem l’anglès des de la vessant més innovadora.
  • Cinema: T'interessa experimentar el procés de creació d'una pel·lícula o una sèrie? Comentarem aquelles sèries que més us interessen i aprendrem a fer guions, a preparar un rodatge i a produir un peça audiovisual, tot en anglès. 
  • Express yourself: Treballarem a partir d’una idea creativa i original proposada per l’alumnat a la que donarem forma, moviment, música, veu i que traslladarem a escena, tot posant en pràctica les nostres habilitats lingüístiques en anglès, alhora que gaudim de les arts escèniques.
  • Social Networks: Siguem uns autèntics “youtubers & influencers”! Amb les xarxes socials com a protagonistes aprendrem sobre comunicació i disseny gràfic per fer-ne un bon ús.

A l'inferior de la pàgina en la imatge, podeu conèixer els horaris i el lloc de realització de cada taller. 

Informació i inscripcions obertes

Les inscripcions estan obertes i es poden fer en línia a l’adreça www.online.elprat.cat o presencialment al departament d’educació, mitjançant cita prèvia. Si teniu qualsevol dubte, podeu contactar amb els instituts, al telèfon 671429849 o mitjançant correu electrònic a interseccions@elprat.cat

Podeu ampliar la informació sobre el projecte i conèixer els projecte en les anteriors edicions al web www.elprat.cat/interseccions

Compartir

Noticies relacionades

divendres, 26 novembre, 2021 - 12:00

“Les fosses comunes de la Guerra Civil: estat de la qüestió” amb l’arqueòleg pratenc Jordi Ramos

Aquesta activitat forma part del programa d’activitats vinculades a l...
Josep Mayol Colell, en rebre el Premi Ciutat del Prat l'any 2010.

dijous, 25 novembre, 2021 - 15:15

Mor Josep Mayol, pintor i dibuixant reconegut com a Premi Ciutat del Prat el 2010 i Fill Adoptiu des del 2017

"Mayol va contribuir a l’impuls al Prat de l’educació i la cultura, que avui...

dijous, 25 novembre, 2021 - 12:45

Constitució de la xarxa local de Noves Oportunitats Educatives (NOE) del Prat

Va tenir lloc el passat dijous 18 de novembre