Projecte d'Arts Visuals a l'Escola Can Rigol (curs 20-21)

Els projectes d’Arts Visuals en el marc d’Interseccions s’inicien en el curs 2017-2018 i es desenvolupen a partir d’una col·laboració entre l’Escola d’Arts Visuals del Prat i els centres educatius que hi participen.Tenen per objectiu la democratització de l’art contemporani, l’impuls en la innovació educativa i el desenvolupament comunitari a través de propostes que connecten el centre educatiu al teixit social de la ciutat.

Els projectes que es desenvolupen es dissenyen conjuntament entre els professionals de cada centre educatiu i els educadors de l’Escola d’Arts Visuals del Prat. En aquest procés col·laboratiu inicial es decideix l’eix temàtic del projecte, com participaran l'equip docent i l'alumnat i també quines interrelacions es desenvoluparan amb el teixit social. 

Enguany el projecte es treballa amb l'institut escola Pepa Colomer, l’escola Ramon Llull i l’escola Can Rigol de la mà de l’Escola d’Arts Visuals del Prat.

Aquest curs 2020-2021 les accions del programa IntersECCions es despleguen adaptant-se a cada centre i responent a les necessitats sanitàries de cada moment. Trobareu la informació actualitzada d'aquesta i d'altres accions accedint en aquest enllaç.

Treball en xarxa

Aquest projecte té associat l'entorn d'aprenentatge d'arts visuals, l’objectiu del qual és propiciar un espai de trobada on els i les docents i els educadors i educadores comparteixin l’estat dels projectes i les relatives inquietuds, reptes i recursos.

Notícies d'arts visuals 20-21

Veure totes

dimecres, 23 setembre, 2020 - 17:00

El programa Interseccions comença el seu 4t curs

Els diferents projectes s’adapten presencial i telemàticament

Altres accions relacionades

Projecte Arts Visuals

Els projectes d'Arts Visuals conceben l'art com a eina transformadora i com un espai de possibilitats...

BUSCADOR D'ACCIONS