Projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès a l’Institut Salvador Dalí (curs 17-18)

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per transformar la realitat lingüística del Prat. Potencia l’ús de l’anglès en diversos àmbits culturals i la seva visibilitat a la ciutat, millora la competències en llengua anglesa de l’alumnat i impulsa la innovació metodològica i la capacitació del professorat.

El projecte aposta per l’entrada a l’aula d’auxiliars de conversa de forma continuada. La pràctica recurrent dels alumnes amb la llengua anglesa s’acompanya del seu ús en diferents contextos culturals i d’aprenentatge. Potenciant l’intercanvi cultural, la relació entre espais lectius i no lectius i el treball en xarxa, es reforça el caràcter comunitari de l’aprenentatge i el vincle amb la ciutat. Els espais de coordinació i formació amb els docents faciliten també les millores metodològiques als centres educatius.

En aquest curs 2017-2018, el projecte s’ha implantat a 4 centres de primària, 2 de secundària i a l’escola de persones adultes.

S’adreça a 500 alumnes d’entre 2n d’ESO i 2n de batxillerat. L’auxiliar és present en el centre durant 26 hores.

Treball a l’aula. L’auxiliar realitza un seguit d’activitats dinàmiques entorn diverses temàtiques com la cultura anglesa, teatre, business, game show, cricket, cooking cakes class… mitjançant presentacions, jocs o concursos.

Intervenció dirigida als docents. Durant 2h a la setmana, es realitza una sessió de conversa i una de coordinació amb el professorat especialista i amb la resta del claustre.

Altres accions relacionades

Projecte Auxiliars de conversa al Centre Cívic Jardins de la Pau

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix l’any 2017 amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per...

Entorn d'Aprenentatge Auxiliars de conversa

Els entorns d’aprenentatge són trobades entre professionals destinades a la reflexió, la formació i l’avaluació dels...

Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès a l'Escola Sant Jaume

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix l’any 2017 amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per...

BUSCADOR D'ACCIONS