Minilab d'Arts a l'Escola Can Rigol (curs 17-18)

El minilab a Can Rigol es defineix com un espai de co-creació per el disseny col·lectiu d’un projecte comú a partir d’una aliança entre CEE Can Rigol L’Escola d’Arts del Prat i /UNZIP Arts Visuals.

S’han realitzat cinc sessions de febrer a juny. Un procés de treball que vol afavorir que el professionals implicats  treballin en grup i aprofundint en el coneixement entre institucions. A partir del disseny d’un projecte comú es genera un aprenentatge i que reverteix  en la millora educativa dels i les alumnes.

En  les sessions de treball del minilab s’ha concretat la realització d'un projecte de Festival de les Arts per la ciutat amb el trinomi jo-família-territori com a tema, i la recerca i producció d'una publicació-decàleg sobre els punts fonamentals que un programa cultural o un centre educatiu ha de tenir en compte per  treballar des de diversitat. Aquest projecte es desenvoluparà a partir d'un espai de co-aprenentatge quinzenal entre els tres agents, les accions que es faran als centres amb alumnes i famílies i  el contacte amb diferents agents de la ciutat. D’aquesta manera es posa l'accent en el fet que el treball en la diversitat és una lluita pels drets de tots i totes.

Participen

CEE Can Rigol. Rosa Rodríguez (directora) Rodrigo Fafiàn (tutor ESO) Jaume Aldabò (especialista en Plàstica) Lídia García (tutora Primària) Berta Portabella (especialista de Música) Escola d’Arts del Prat. Laia Campañà (directora d’EAP) David Faure (educador d’EAP) /UNZIP Arts Visuals José Antonio Delgado (coordinador).

Altres accions relacionades

Entorn d'Aprenentatge dels projectes d'Arts Visuals

Els entorns d’aprenentatge són trobades entre professionals destinades a la reflexió, la formació i l’avaluació d...

Projecte de Cinema a l'Institut Baldiri Guilera

El projecte de cinema té com a principal objectiu proporcionar coneixements audiovisuals i capacitat crítica a l'...

Projecte d'Arts Visuals a l'Escola Can Rigol

Els projectes d’Arts Visuals en el marc d’Interseccions s’inicien en el curs 2017-2018 i es desenvolupen a partir d...

BUSCADOR D'ACCIONS