La imatge del mes: CEM Estruch

Una nota característica de l'urbanisme pratenc dels anys vuitanta és la construcció de noves places públiques, plantejades com a elements que donen aire als espais urbans molt densificats, que serveixen de centre de relacions entre el veïnat, com sempre han estat les places, i que, a més, són elements dinamitzadors d'activitats lúdiques, culturals, esportives, etc.

Un cop resoltes les necessitats més bàsiques de la ciutat l'Ajuntament inicia la construcció d'equipaments que donaven resposta a la necessitat de millora dels serveis de la ciutat. En destaquen la construcció dels centres esportius Sagnier i Estruch, que s'aniran ampliant i completant en diferents fases.

Construcció de la zona esportiva Estruch (camp de futbol i patinòdrom) (1987); pavelló poliesportiu cobert (1988); pistes poliesportives (1991); piscina i sales (1997); ampliació, incloent 4 piscines (2003).

Imatges com aquesta es poden veure a l’exposició que hi ha Cèntric Encreuaments, l’evolució demogràfica del Prat. Durant l’estiu es pot visitar del 25 de juliol al 27 d’agost de dilluns a divendres de 15:30 a 21 h i dissabte de 10 a 14 h.