IntersECCions

Temes: IntersECCions
IntersECCions al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa

El Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa és un equipament cultural de barri, un punt de trobada i un espai de convivència. És un espai de creació, formació, suport i innovació que incorpora les noves tecnologies i fomenta la difusió cultural a través de tallers, exposicions, conferències, jornades, teatre/circ infantil, trobades... L'equipament posa especial interès en la producció artística emergent, el suport a la creació, les arts escèniques, la gastronomia, les arts visuals, les activitats infantils i la cultura digital.

A IntersECCions, aquest curs 2018-2019 col·labora activament al Projecte Investiguem i inventem per la sostenibilitat i a l'Entorn d'arprenentatge Investiguen i inventem per la sostenibilitat. 

En el curs 2017-2018 participa com un agent actiu del Laboratori científic, tècnic, digital

Accions

Projecte en xarxa Investiguem,  inventem per a ser més sostenibles

El projecte Investiguem,  inventem per a ser més sostenibles  neix en el marc del Laboratori científic, tècnic i digital desenvolupat durant el curs 2017-2018 amb la participació de diferents agents educatius i culturals. Es tracta d'un projecte en xarxa on interaccionen diferents centres educatius i  equipaments culturals amb voluntat de ser un procés de treball obert a la ciutat.  Hi participen els centres cívics Ribera Baixa i Jardins de la Pau.