IntersECCions

Temes: IntersECCions
IntersECCions al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa

El Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa és un equipament cultural de barri, un punt de trobada i un espai de convivència. És un espai de creació, formació, suport i innovació que incorpora les noves tecnologies i fomenta la difusió cultural a través de tallers, exposicions, conferències, jornades, teatre/circ infantil, trobades... L'equipament posa especial interès en la producció artística emergent, el suport a la creació, les arts escèniques, la gastronomia, les arts visuals, les activitats infantils i la cultura digital.

A IntersECCions, aquest curs 2018-2019 col·labora activament al Projecte Investiguem i inventem per la sostenibilitat i a l'Entorn d'arprenentatge Investiguen i inventem per la sostenibilitat. 

En el curs 2017-2018 participa com un agent actiu del Laboratori científic, tècnic, digital

Accions

Projecte en xarxa Investiguem, inventem per ser més sostenibles

El projecte Investiguem, inventem per ser més sostenibles neix en el marc del Laboratori científic, tècnic i digital desenvolupat durant el curs 2017-2018 amb la participació de diferents agents educatius i culturals. Es tracta d'un projecte en xarxa on interaccionen diferents centres educatius i equipaments culturals amb voluntat de ser un procés de treball obert a la ciutat. Hi participen els centres cívics Sant Jordi - Ribera Baixa i Jardins de la Pau.