Projecte English Workshops a l'Institut Salvador Dalí (curs 18-19)

El projecte English Workshops es posa en marxa el curs 2018-2019 . Són diferents tallers temàtics en llengua anglesa de manera trimestral a centres educatius de secundària en horari no lectiu.

L'oferta de tallers gira en torn les motivacions de l'alumnat participant en relació als següents eixos temàtics: àmbit artístic (drama, music, arts & crafts ...), àmbit tecnològic (social networks, robotics, ...) i àmbit esportiu (basketball, soccer, dancing, gymnastics, ...).

En aquest curs 2018-2019 es posa en marxa a 4 centres de secundària: Salvador Dalí, Estany de la Ricarda, Baldiri Guilera i Ribera Baixa.

El projecte s'adreça a alumnes de secundària dels quatre centres educatius participants (s'estableix un mínim de 10 i un màxim de 18 alumnes per taller).

Tallers a l’Institut Salvador Dalí primer semestre curs 2018-2019

16h - Robotics. Be Maker!

Taller de caràcter pràctic on a través de la tecnologia es potencia el desenvolupament de les capacitats i destreses de l'alumnat, impulsant els seus resultats acadèmics i preparant-los pel futur d'una forma innovadora, divertida i motivadora.

17.30h - Performing arts and cinema."Cinema Club!"

Taller de caràcter pràctic on s'estableix una aproximació als joves al món audiovisual amb eines que utilitzem diàriament. El contingut gira entorn als interessos de l'alumnat: el cinema com a mitjà d'expressió, la història del cinema i  el procés de creació d'una pel·lícula (elaboració d'un petit guió, rodatge, interpretació, postproducció i difusió de la pel·lícula).

 

Altres accions relacionades

Projecte Auxiliars de conversa al Centre Cívic Jardins de la Pau

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix l’any 2017 amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per...

Entorn d'Aprenentatge Auxiliars de conversa

Els entorns d’aprenentatge són trobades entre professionals destinades a la reflexió, la formació i l’avaluació dels...

Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès a l'Escola Sant Jaume

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix l’any 2017 amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per...

BUSCADOR D'ACCIONS