Projecte English Workshops a l'Institut Estany de la Ricarda (curs 18-19)

El projecte English Workshops es posa en marxa el curs 2018-2019 . Són diferents tallers temàtics en llengua anglesa de manera trimestral a centres educatius de secundària en horari no lectiu.

L'oferta de tallers gira en torn les motivacions de l'alumnat participant en relació als següents eixos temàtics: àmbit artístic (drama, music, arts & crafts ...), àmbit tecnològic (social networks, robotics, ...) i àmbit esportiu (basketball, soccer, dancing, gymnastics, ...).

En aquest curs 2018-2019 es posa en marxa a 4 centres de secundària: Salvador Dalí, Estany de la Ricarda, Baldiri Guilera i Ribera Baixa.

El projecte s'adreça a alumnes de secundària dels quatre centres educatius participants (s'estableix un mínim de 10 i un màxim de 18 alumnes per taller).

Tallers a l’Institut Estany de la Ricarda  primer semestre curs 2018-2019

16h - Sports. "Sports Time!"

Taller de caràcter pràctic on l'alumnat coneix diverses modalitats d'esports d'arreu del món. A través de diferents esports, s'amplia l'espontaneïtat en l'ús de l'anglès i el coneixement culturals d'altres països.

17.30h - Drama, music & dance. "Move your body and soul!"

Taller de caràcter pràctic que té com a objectiu utilitzar la música i la dansa per augmentar la fluïdesa en la comprensió auditiva i verbal, practicant la pronunciació i l'accent. El contingut gira entorn als interessos de l'alumnat: utilització d'instruments innovadors  i la creació de coreografies divertides.

 

Altres accions relacionades

Projecte Auxiliars de conversa al Centre Cívic Jardins de la Pau

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix l’any 2017 amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per...

Entorn d'Aprenentatge Auxiliars de conversa

Els entorns d’aprenentatge són trobades entre professionals destinades a la reflexió, la formació i l’avaluació dels...

Projecte Auxiliars de Conversa d'Anglès a l'Escola Sant Jaume

El projecte Auxiliars de Conversa d’Anglès neix l’any 2017 amb la voluntat d’engegar un projecte a llarg termini per...

BUSCADOR D'ACCIONS