Taller de ball adaptat

Ball adaptat

Objectiu del projecte

El Centre Ocupacional el Corriol de la Fundació Rubricatus aposta per la integració d’aquelles persones que no puguin incorporar-se al sistema ordinari de treball ni a un Centre Especial de Treball perquè no disposen d’una capacitat productiva suficient per establir una relació laboral contractual.

L'Associació de Pares d'Usuaris del Centre Ocupacional el Corriol és una entitat sense ànim de lucre del Prat que vetlla per oferir activitats de lleure als usuaris i usuàries del Centre Ocupacional el Corriol.

Una d'aquestes activitats consisteix en un taller de ball adaptat que s'ofereix dos dies a la setmana a la tarda, dilluns i dijous, al Centre Cultural El Remolar. L'entitat cerca persones voluntàries que vulguin compartir i gaudir d’aquest espai d'oci i benestar per al col·lectiu de persones amb discapacitat, donant suport a la persona professional que dirigeix el taller.

Entitat organitzadora

Associació de Pares d'Usuaris del Centre Ocupacional El Corriol.

Tasca i dedicació de la persona voluntària

La tasca de voluntariat es desenvoluparà les tardes de dilluns i/o dijous de 17.30 a 19 h al Centre Cultural El Remolar i bàsicament consistirà a:

  • Donar suport a la persona professional que fa el taller.
  • Dinamitzar i garantir bon ambient en el desenvolupament del taller.

A qui s’adreça?

A persones adultes interessades a compartir un espai distès i de lleure amb el col·lectiu de persones amb discapacitat en pro del seu benestar i autonomia personal.

Com s’hi pot accedir?

Si hi teniu interès, podeu posar-vos en contacte amb el Punt de Voluntariat, a través del correu electrònic voluntariat@elprat.cat, del telèfon 93 379 00 50 (extensió 5600) o presencialment a l’equipament Cases d’en Puig.

Entitats relacionades

Assoc. de Pares d'Usuaris Centre Ocupacional el Corriol

C. de Girona 0010-0012
Tel: 934784973 | Mail

Altres propostes per fer voluntariat

Lliga Reumatològica

Ajudeu a millorar la qualitat de vida de les persones amb malalties reumàtiques.

VBellesa Activa

El programa VBellesa Activa acompanya les persones més grans en el seu dia a dia.

Voluntariat al projecte Antenes

Acompanya persones que viuen en situació de soledat no desitjada .

WhatsApp i gent gran

Amb la vostra ajuda, és possible!