La Màgia del comerç del Prat

TEMES: Nadal,Nadal

El comerç de proximitat és una molt bona opció per fer les compres nadalenques sense aglomeracions i amb un tracte personal per part dels botiguers.

Els mercats i les botigues del Prat ens permetran trobar tots els productes que estem buscant, a tocar de casa. A més, els botiguers i les botigueres han preparat un seguit d’animacions i activitats als eixos comercials, per tal que els carrers estiguin plens de vida els dies de Nadal!

No us perdeu cap de les activitats, les trobareu totes a continuació!

La màgia del Nadal t'espera als eixos comercials del Prat


Carregant activitats...

Carregant activitat...

El Consell Municipal de Comerç del Prat ha convocat l’13a edició del Concurs d'aparadorisme. El jurat del premi serà mixt, constituït per persones expertes i per vot popular.

La tarda del 29 de novembre tindrà lloc l'encesa de llums que inicia la campanya de Nadal als eixos comercials del Prat de Llobregat.

Al Prat de Llobregat trobaràs un ampli ventall de comerços caracteritzats per la varietat i la qualitat dels seus productes, la proximitat i el tracte personalitzat i de confiança als clients.

El comerç del Prat es desenvolupa, fonamentalment, a l'entorn dels eixos comercials, espais amb una major concentració de botigues. A la ciutat hi ha 5 eixos comercials on es pot comprar, passejar, menjar i, sovint, gaudir d'activitats de lleure.

Demana la carta als reis al teu comerç

Aquest nadal, la millor manera per comunicar-te amb Ses majestats, la trobaràs al comerç de la ciutat. Demana la carta al teu establiment de confiança i estrega-la al carters reials que visitaran la ciutat.