Dia d’acció de la Salut de les dones

Diversitats d’aspectes socials poden contribuir a millorar la salut de les dones

El dia d’acció per la salut de les dones es commemora al Prat amb un seguit d’activitats organitzades al voltant del 28 de maig.

Durant l'any 2020 no serà possible la realització d'activitats presencials degut a la situació de confinament i distanciament social de les persones durant la crisi del COVID19. Però si es podran oferir algunes activitats des de platafomes on line, com serà una xerrada sobre "afrontar l'estrès o l'ansietat" el dijous 27 de maig, o un taller de couching lúdic el mateix divendres 28.

També es recorda que des de El Prat Esports, s'estan oferint un munt d'activitats per fer des de casa. 

Per què cal reivindicar aquesta data?

Les dones tenim pitjor salut que els homes, tot i tenir una esperança de vida major, vivim menys anys lliures de malaltia. Els dolors crònics, el reumatisme, l’ansietat i la depressió són problemes amb major incidència en les dones com a conseqüència de factors socials (com ara tenir menys poder i pitjors condicions laborals). En contraposició, el treball domèstic i familiar, de cura de persones dependents, està feminitzat.

En general, una major corresponsabilitat familiar i millora de les condicions dels treballs remunerats, contribueix a millorar la salut de les dones.


Carregant activitats...

Carregant activitat...