El mes de juny, al Centre Cívic Jardins de la Pau, se celebrarà la cloenda del projecte El món dels videojocs on l'alumnat de 4t de primària de l'escola Jacint Verdaguer mostrarà als seus companys i companyes i a les seves famílies els videojocs creats al llarg del curs. Enguany, com a novetat, també mostraran el seu procés d'aprenentatge a la gent gran del centre cívic, tot fent un intercanvi al voltant del concepte del joc i la seva creació.

Paral·lelament, també s'oferirà una exposició explicativa de tot el procés de treball: com han triat les temàtiques, han creat els escenaris i els personatges, han programat les accions… Una jornada en què es podrà gaudir i conèixer com ha estat el procés creatiu, tecnològic i literari que hi ha darrere de cada videojoc. Posteriorment, l'alumnat de 3r que l'any vinent farà el projecte visitarà l'exposició. 

Tant els membres de la comunitat educativa de l'escola, com la ciutadania, podrà visitar l'exposició i jugar als videojocs creats per l'alumnat intentant aconseguir la missió proposada: Salvar el planeta! Us atreviu?

 

Vols saber-ne més?

Veure totes

dimarts, 27 febrer, 2024 - 11:45

La passió pels videojocs s’encén de nou a les aules

“El món dels videojocs” retorna amb els alumnes de 4t de l’Escola Jacint...