Reserva d'entrades

reservaentradesbanner

Una Festa Major Diferent

Totes les activitats de la Festa Major 2021 s’han adaptat a les normatives vigents per prevenir la covid-19 i, per això les propostes es porten a terme en espais delimitats, a l’aire lliure, on les persones han d’estar assegudes, amb distància de seguretat i amb un aforament controlat.

Per poder garantir espais segurs, es requereix reserva prèvia d’entrades per a cada espectacle a partir del 17 de setembre, a les 17 h, a la plaforma de venda d'entrades de l'Ajuntament del Prat. 

Totes les entrades, tret de les del Teatre L’Artesà, són gratuïtes i es posaran a la venda el divendres 17 de setembre, a partir de les 17 h (tret de les del Prat Nocturn, que estaran disponibles a partir de dimecres 15, a les 10 h)

A través de la plataforma de venda d’entrades de l'Ajuntament. Estaran disponibles a partir del 17 de setembre.

Les persones que tinguin dificultats amb la compra d’entrades poden adreçar-se als Centres Cívics de la ciutat, La Capsa, el Cèntric Espai Cultural i el Punt d'Informació de la Gent Gran de les Cases d'en Puig on els ajudaran a fer la reserva de les seves entrades.

Les entrades són una reserva prèvia de localitat. Si 15 minuts abans de l’inici de l’activitat no heu accedit al recinte, es facilitarà l’entrada a persones que no hagin pogut aconseguir una entrada de forma anticipada.

Cada persona podrà reservar un màxim de 4 entrades per espectacle o activitat.

Tothom ha d’accedir al recinte amb una entrada, també els infants i bebès.

Tots els recintes estan adaptats a persones amb mobilitat reduïda. Si voleu ocupar un d’aquests espais, escriviu a festamajor@elprat.cat per poder reservar l’espai i garantir-vos una millor experiència.

Un cop reservades les entrades, podeu descarregar-les en format mòbil o bé imprimir-les i presentar-les a la porta d’accés al recinte.

Si per qualsevol motiu no podeu fer servir les entrades, allibereu-les escrivint un correu a festamajor@elprat.cat, per facilitar que altres persones puguin gaudir de les activitats.

Si voleu donar les vostres entrades a una altra persona, escriviu un mail a festamajor@elprat.cat aportant les vostres dades i les de les noves persones assistents (nom i cognoms, DNI, mòbil, correu electrònic) per poder fer el canvi de nom de les localitats i garantir la traçabilitat de totes les persones assistents.

Si us heu quedat sense entrada, us recomanem que us apropeu al recinte 20 minuts abans de l’hora d’inici de l’activitat perquè si hi ha seients disponibles podreu accedir-hi, deixant prèviament les vostres dades personals.