Maig Cooperatiu 2022

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, els ajuntaments i les entitats d’economia social i les cooperatives del Baix Llobregat organitzen la setena edició d’aquest cicle d’activitats de difusió de l’economia social i cooperativa a la comarca.

L’economia social promou la participació de les persones membres, l’ocupació estable, la innovació, l’arrelament al territori i el desenvolupament local. Existeixen cooperatives de treball a tots els àmbits i sectors des de l’atenció a les persones, les energies renovables, la comunicació o la indústria, entre d’altres. Alhora, les iniciatives d’economia social i solidària prioritzen les dimensions socials, ambientals i humanes de l’economia, a fi de resoldre més eficaçment les necessitats de la ciutadania.

El Cinema Capri ha estat al llarg dels darrers anys, el lloc on s’ha presentat el MAIG COOPERATIU, enguany també, serà el dia 3, amb la projecció d’un film emblemàtic “Les espigadores i l’espigadora” d’Agnès Varda, un film semidocumental d’aquesta gran directora polonesa. La Fundació Espigoladors i el cine-club de l’Ateneu del Baix Llobregat organitzaran activitats relacionades amb la projecció.

Al Prat, 12 de les principals empreses i entitats d’economia social treballen plegades per donar compte del valor social que generen. El dia 13 presentaran els resultats més recents en una jornada oberta a la inscripció de tothom, anomenada "Vols saber el valor social del Prat? Et convidem a conèixer els resultats"

Torna el Mercat del programa Cultura Emprenedora a l’Escola (CuEmE). El divendres 27 la plaça Ramon Roigé acollirà les 6 cooperatives escolars de les 4 escoles del Prat que participen al programa: Escola Bernat Metge, Escola Joan Maragall, Escola  

La Fira de l’Economia Social i Cooperativa del Baix  Llobregat tornarà a ocupar la Plaça Ramon Roigé i Badia el dissabte 28 de maig recupera un espai emblemàtic del cooperativisme local,  al carrer i amb un concert de clausura que ens ofereix també el Festival Esperanzah.

En el programa hi trobareu totes les activitats,  organitzades per les entitats i empreses de l’economia social i cooperativa local.

Podeu consultar totes les activitats de la resta de la comarca  a www.ateneucoopbll.cat

Vegeu les activitats en diferit: 

JORNADA 13 MAIG: VOLS CONÈIXER  EL VALOR SOCIAL DEL PRAT? ET CONVIDEM A CONÈIXER RESULTATS

JORNADA 19 MAIG: BONES PRÀCTIQUES DE L'ECONOMIA SOCIAL: EL FINANÇAMENT ALTERNATIU

PRESENTACIÓ 23 MAIG: RECERCA EL COOPERATIVISMO DE CONSUMO EN EL BAIX LLOBREGAT

 

 

 


Carregant activitats...

Carregant activitat...

Entitats i empreses de l'economia social i cooperativa