Propera programació

Totes les pel·lícules es projectaran al cinema Capri un dimecres de cada mes a les 20 h. 

Call me by your name

16 de gener

Elio Perlman (Timothée Chalamet), un jove de 17 anys, passa l'estiu de 1983 a la casa de camp dels seus pares al nord d'Itàlia. Passa el temps escoltant música, llegint i nedant fins que coneix al nou ajudant de la finca, el jove Oliver (Armie Hammer).  Aviat comencen a sortir d'excursió i l'atracció mútua de la parella es fa més intensa.

Lucky

13 febrer

Lucky viu en una petita ciutat propera a la frontera de Mèxic, on tothom el coneix. Arribar a la vellesa no ha canviat les rutines que practica diàriament, però sí reflexionar sobre la pròpia vida.

Die göttliche ordnung (El orden divino)

13 març

Suïssa 1971. Les dones emprenen la lluita definitiva pel sufragi universal. Un moviment liderat per una heroïna inesperada, un mestressa de casa.

Glory (Un minuto de gloria)

10 abril

Quan Tsanko Petrov, treballador del ferrocarril, es troba una gran quantitat de diners entre les vies, decideix tornar-los a la policia. L’estat recompensa aquest gest amb un rellotge de polsera, que aviat deixa de funcionar

The Florida project

15 maig

Una nena de sis anys i els seus amics passen l’estiu en un modest edifici d’apartaments de Florida, molt a prop de Disneyworld, mentre els pares i la resta d’adults pateixen els efectes de la crisi.

Girl

12 juny

Lara és una noia de 15 anys que va néixer com a noi i somia amb convertir-se en ballarina.

Lady bird

17 juliol

Christine, que es fa dir Lady Bird, és una adolescent de Sacramento en el darrer any d’institut. Té inclinacions artístiques, i somnia amb viure a la costa est del país, trobar el seu camí i fugir de l’ombra protectora de la mare.

The party

16 octubre

Janet acaba de ser nomenada ministra de sanitat i prepara una celebració a casa, envoltada dels millors amics. La festa, però, no anirà en la direcció esperada.

Visages villages (caras y lugares)

13 novembre

La directora Agnes Varda i el fotògraf JR emprenen plegats un sorprenent viatge en furgoneta per la França rural. Un recorregut en el que es relacionen amb gent molt diversa i fan grans intervencions gràfiques en cada població.