La imatge de la Festa Major


Tags: festa major
imatge_festa_major

Cristina BanBan crea la imatge de la Festa Major 2018

La pratenca Cristina BanBan és l'encarregada de donar vida i color a la Festa Major d'enguany. Tot i que actualmente viu i desenvolupa la seva activitat artística a Londres, no deixa enrere les seves arrels potablava. I és en aquestes arrels i records d'on arranca la seva inspiració per crear la imatge que ens acompanyarà durant aquests dies de festa:

M'he inspirat en les memòries de quan vivia al Prat i al setembre s'acostava la Festa Major amb els seus gegants, diables i tambors. He volgut representar la vitalitat i el color que caracteritzen la ciutat a través d'una imatge dinàmica on es veuen reflectides les nostres tradicions.

L'imaginari que desenvolupa l'artista es caracteritza per la captura d'instants amb la representació de figures voluptuoses i plenes de color, traços que podem copsar en la imatge d'aquesta Festa Major. L'obra i l'estil propis de la Cristina BanBan l'han dut a rebre el reconeixement de l'Arts Club Award per a artistes menors de 35 anys de la 249 Exposició d'Estiu de la Royal Academy of Art de Londres. A més d'haver exposat al Regne Unit també ho ha fet a Espanya i als Estats Units i ha captat l'atenció de publicacions prestigioses com ara Vogue, New York Times Magazine o Time Out entre d'altres.