Esteu aquí

L’anglès entra als centres cívics Jardins i Palmira

El projecte d’Auxiliars de Conversa del programa municipal IntersECCions ja arriba a totes les escoles i instituts públics de la ciutat i ara s’estén a dos centres cívics

palmira_film_club

Una activitat en anglès dirigida per una auxiliar de conversa al Centre Cívic Palmira Domènech.

divendres, 7 febrer, 2020 - 09:30

El programa municipal d’Educació, Cultura i Comunitat, IntersECCions, compta amb el projecte d’Auxiliars de Conversa per fomentar l’aprenentatge de l’anglès a les escoles i instituts del Prat amb la participació de personal docent nadiu en llengua anglesa.

Anglès per a tothom

Aquest curs, el projecte ja s’ha estès a tots els centres educatius públics de la ciutat i, a més, a 3 centres culturals: a la Biblioteca Antonio Martín s’hi sumen dos centres cívics, el Jardins de la Pau i el Palmira Domènech, que fan activitats en anglès dinamitzades per auxiliars de conversa. D’aquesta manera es dona l’oportunitat a tota la ciutadania, i no només als nois i noies escolaritzades al Prat, de conviure amb l’anglès.

Activitats al Jardins de la Pau

El centre cívic Jardins de la Pau ofereix dues activitats: els dimecres a les 17.30 h, Let’s play, pràctica de l’anglès a través de les arts, per a infants de 8 a 12 anys, i els dimecres a les 19.30 h, Read and speak, pràctica de l’anglès a través de la lectura i la conversa, per a joves i adults.

Activitats al Palmira Domènech

La Palmira ofereix tres activitats: jocs de taula, els dimarts de 17.30 a 19 h (no cal inscripció); Film Club, els dimarts de 19 a 20 h, un grup de conversa on es parlarà de cinema i sèries de TV (cal tenir un nivell intermedi de conversa en anglès), i
Tarda en família, un dijous al mes de 17.30 a 19 h, per a infants de 0 a 3 anys acompanyats. Podeu veure algunes fotografies del projecte aquí.

Nous centres educatius que s’hi incorporen

Aquest curs, el projecte d’Auxiliars de Conversa ja cobreix totes les escoles i instituts públics, gràcies a la incorporació de l’Escola Jaume Balmes, els instituts escola del Prat i Pepa Colomer i els instituts Baldiri Guilera, Estany de la Ricarda i El Prat de Llobregat.

Compartir

Noticies relacionades

dimarts, 15 juny, 2021 - 16:45

Teatre a l’ombra torna al juliol amb música, dansa i circ a l’aire lliure

El cicle estival d’Arts en Viu promogut pel Teatre L’Artesà, aquest any...

divendres, 11 juny, 2021 - 12:15

La XII Jornada Tothom Educa tracta els diferents reptes plantejats per infants, adolescents i famílies del Prat per fer una Ciutat Amiga dels Infants

Han sigut dues sessions online per adaptar-se a la situació sanitària i...

divendres, 11 juny, 2021 - 10:15

Els Combos més petits, protagonistes de L'Escola Sona

El concert del mes de juny va ser l'estrena de 3 combos d'infants de L'Escola...