15a Mostra d'Entitats del Prat

Durant els dies 15, 16 i 17 de desembre de 2017 se celebrarà la 15a Mostra d’Entitats del Prat de Llobregat, en el marc de la Fira Avícola i Comercial.

 

Inscripcions a la Mostra d'Entitats

Aquest any hi ha la voluntat de traslladar la Fira i, per tant, la Mostra d’Entitats estarà ubicada a la Granja La Ricarda. Per tal d’adaptar-nos a aquest nou lloc es fa necessària una nova distribució de l’espai i això ens obre la possibilitat de modificar l’estructura que ha tingut la Mostra durant els darrers anys.

Donat aquest nou escenari, avancem el procés d’inscripció, que començarà l’1 de juny i finalitzarà el 15 de setembre.

Qualsevol entitat que consti al Registre Municipal d'Entitats pot participar de la Mostra d'Entitats del Prat. Només cal fer inscripció prèvia, sense cap cost.

 

El periode d'inscripcions a la 15a Mostra d'Entitats ha finalitzat. Per a qualsevol dubte, podeu escriure a mostraentitats@elprat.cat

Com serà la 15a Mostra d'Entitats?

Aquest any hi ha la voluntat de traslladar la Fira i, per tant, la Mostra d’Entitats a la Granja La Ricarda. Per tal d’adaptar-nos a aquest nou lloc es fa necessària una nova distribució de l’espai i això ens obre la possibilitat de modificar l’estructura que ha tingut la Mostra durant els darrers anys.

Creiem que és una oportunitat magnífica per pensar conjuntament amb vosaltres com volem que sigui el pavelló de la Mostra d’Entitats d’enguany. Per això, us animem a formar part d’un procés participatiu que tindrà lloc durant els mesos de setembre i octubre, a totes les entitats que tingueu la voluntat de participar a la Mostra d’enguany.

Aquest procés consistirà en tres tallers participatius que tindran lloc a la tardor.

  • Taller de diagnosi  En el primer taller es vol realitzar una diagnosi prèvia de la mostra i de l'espai de la Granja. Es discutirà sobre les edicions anteriors buscant realitzar una diagnosi que permeti millorar la mostra aprofitant el canvi d'espai. En una segona dinàmica es parlarà de les necessitats que podria resoldre l'espai i s'identificaran les especificitats de l'espai de la Granja que caldrà tenir present. Objectiu: Identificar les necessitats, problemàtiques i aspectes positius de l'espai. Buscar el màxim consens sobre les consideracions generals que haurà de complir l'espai.
  • Taller de codisseny 

    Es treballarà amb maquetes senzilles i/o infografies simples que representin les possibilitats ofertes per l'empresa de muntatge i que permetin el treball directe i la comprensió de totes les persones assistents. Es mostraran tots aquells elements sobre els que calgui decidir com a base sobre la qual fomentar el debat i detectar tot aquells aspectes que agraden o no de cada un d'ells. En cas que es consideri necessari i possible es treballarà en el mateix espai amb models a escala real (marques a terra, elements lleugers,...). Objectiu: buscar el màxim consens en com han de ser els elements de disseny de l'espai.

  • Taller de validació  L'equip tècnic treballarà una proposta en base als resultats dels tallers anteriors en coordinació amb l'ajuntament, per arribar a una proposta final el més similar possible al que es durà a terme a la realitat. Es presentarà la proposta i es treballaran aquells aspectes que calgui modificar. Objectiu: buscar el màxim consens en com ha de ser el resultat final.

Les dates del procés participatiu


Carregant activitats...

Carregant activitat...

També et pot interessar

Fira avícola de la raça Prat

Descobriu i degusteu els productes autòctons del Prat!

Servei d’assessorament i formació per a entitats

Acompanyament integral al teixit associatiu de la ciutat.

Processos participatius

Pensar, debatre i opinar

Punt de Voluntariat

Espai d’informació i orientació per a entitats i ciutadania en matèria de voluntariat.

Activitat frenètica a la darrera jornada de la Mostra d’Entitats

Gran afluència de públic dissabte a la Mostra d’Entitats

Un matí ple d’activitats al matí de la Mostra d’Entitats