Espai Joves Maker

Engeguem l'Espai Joves Maker: un espai de trobada, d'aprenentatge col·laboratiu i de foment de l'esperit maker.

Aquesta iniciativa està dirigida a joves entre 12 i 15 anys, apassionats per la tecnologia i aquest és el seu espai per experimentar-la.

 

Comencem el proper dimecres 21 de febrer, de 18 a 20h.

En aquesta primera sessió donarem a conèixer el projecte Espai Joves Maker, que està obert a la participació de tots els joves que així ho desitgin.

Hi haurà diverses tipologies de robots i altres iniciatives fetes amb arduino, veurem quin és el seu mecanisme i per què funcionen com ho fan. Revisarem el codi que hi ha al darrere i farem petites modificacions per comprovar com afecten al seu comportament.
 

Més endavant els Joves Maker ens trobarem puntualment per desenvolupar projectes relacionats amb arduino i la robòtica, en sessions de dues hores els dimecres a la tarda. Les iniciatives a desenvolupar les decidiran els mateixos participants. 
 

Activitat gratuïta. No es requereix inscripció prèvia.

Març - abril

Inici: dimecres 14 de març, de 18 a 20 hores.
(4 sessions)

 

Trobades dels Joves Maker al llarg del mes de març per desenvolupar el projecte que hagin acordat el dia 21 de febrer, en la presentació del nou Espai.

Maig - juny

Dimecres 23 de maig, de 18 a 20 hores.
(5 sessions)

 

Trobades dels Joves Makers al llarg del mes de maig i juny per desenvolupar el projecte acordat durant la creació del projecte anterior.